Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Raper prišiel nakrútiť klip, pobil sa s políciou!

Raper Mega
Raper Mega

BRATISLAVA - Britské zoskupenie S.A.S pricestovalo z Londýna do Bratislavy nakrútiť videoklip k novému albumu “Let the beat come true” slovenského hiphopového producenta Grimasa. Nakrúcanie malo začať v nedeľu ráno, jeden z raperov sa ho však nakoniec nemohol zúčastniť.

Raper Mega Williams v nedeľu nadránom v hoteli vyvolal konflikt s hotelovým hosťom, následne bola privolaná polícia, ktorá sa pred hotelom snažila rapera legitimovať. Ten však na políciu zaútočil a tá ho nakoniec musela zastaviť donucovacími prostriedkami.

Mega bol prevezený do nemocnice na ošetrenie a upokojenie a následne sa ocitol v cele predbežného zadržania, kde s ním až do pondelka prebiehal výsluch. Mega si na incident nepamätá, tvrdí, že nikdy pred tým nemal problém s políciou. Celý incident ho mrzel o to viac, že zmeškal nakrúcanie klipu, na ktorom sa mohol zúčastniť už len jeho brat Mayhem. “Samozrejme mi je ľúto, že klip nevznikol podľa plánu, ale takéto veci sa stávajú. Nemá zmysel rozmýšľať nad tým, čo by bolo keby, hlavné je že klip bude a bude určite výborný,“ vyjadril sa k incidentu slovenský producent.

Videoklip teda aj napriek dramatickým udalostiam vznikol, aj keď v upravenej verzii. Pre vzniknuté skutočnosti je z klipu nakoniec dvojklip – v jednej časti účinkuje Mayhem za S.A.S, v druhej časti sa neplánovane objaví bratislavský raper Suvereno. Pôjde teda o jeden klip zložený z dvoch pesničiek z Grimasovho pripravovaného albumu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu