Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

AVIS odštartoval úspešnú komunikáciu na posilnenie značky

Avis posilňuje značku
Avis posilňuje značku

BRATISLAVA - Slovenské zastupiteľstvo svetovej autopožičovne AVIS predstavuje v rámci komunikácie na posilnenie značky nový dizajn svojej internetovej stránky www.avis.sk, ako aj koncept budovania interaktívnych vzťahov s verejnosťou prostredníctvom najznámejších sociálnych sietí. Len za posledné dva týždne si AVIS na Facebooku získal viac ako 300 fanúšikov, a už dnes vyžrebuje výhercu nového automobilu značky Opel na víkend úplne zadarmo. AVIS podporuje rast základne svojich nasledovateľov a fanúšikov v sociálnych sieťach pravidelnými výhrami, ako i zapájaním do aktuálneho diania a diskusií.

AVIS na Slovensku rozširuje svoje komunikačné aktivity a v prvej fáze posilňuje oblasť interaktívnej komunikácie. V rámci redizajnu svojej internetovej stránky ponúkne samostatnú sekciu pre médiá, a na adresách www.avis.sk/facebook a www.avis.sk/twitter i možnosť stať sa fanúšikom a zapájať sa do aktuálneho diania, diskusií a atraktívnych súťaží, ktorými podporuje rast základne svojich podporovateľov. Na podporu budovania širšej komunity priaznivcov AVISu predstavila spoločnosť koncept, ktorý je v regióne unikátny, a fanúšikom AVISu na Facebooku ponúka možnosť výhrať automobil na víkend úplne zadarmo.

Šancu vyhrať jeden z vybraných modelov značky Opel na víkend úplne zdarma má každý, kto sa stane fanúšikom AVISu v sociálnej sieti Facebook na adrese www.avis.sk/facebook. Vždy po dosiahnutí hranice 300 ďalších nových fanúšikov vyžrebuje AVIS jedného spomedzi všetkých fanúšikov, a ten dostane k dispozícii vybraný model značky Opel na víkend úplne zadarmo. Automobil odovzdá AVIS výhercovi vždy pri slávnostnom obede v bratislavskom hoteli Gate One.

Poskytujeme viac, než len prenájom vozidiel,” hovorí Petra Kurtišová, obchodná manažérka AVIS na Slovensku a dodáva: “oslovujeme ľudí zážitkami a kreatívnou komunikáciou, ktorá v regióne nemá obdobu. Snažíme sa viac, a k súčasným projektom plánujeme v blízkej budúcnosti pridať i ďalšie ako napríklad ponuku Happy Hour, prenájom vozidiel za špeciálne výhodné ceny vždy v určené časy.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu