Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mestský hudobný festival T-Mobile Music City pokračuje aj v tomto roku

ilustračné foto
ilustračné foto

24 hodín rozmanitej hudobnej produkcie, nezameniteľná atmosféra, kluby a námestia plné ľudí. Aj takto by sa dal charakterizovať unikátny projekt spoločnosti T-Mobile, ktorý prináša hudbu zadarmo pre všetkých priamo do mesta.

Hudba pre všetkých zadarmo po celom meste

Tretia séria mestských hudobných festivalov T-Mobile Music City sľubuje rovnako dobrú zábavu ako po minulé roky. Tentokrát sa obľúbení slovenskí a zahraniční hudobní interpreti postupne predstavia v Žiline, Rimavskej Sobote, Piešťanoch a Bratislave, a to už tradične aj na mimoriadne netradičných miestach.

„Na festivaloch T-Mobile Music City sme v uplynulých rokoch privítali spolu viac ako 100 000 ľudí. Poprední interpreti domácej i zahraničnej scény zadarmo priamo v meste, aj na netradičných miestach a v netradičných zostavách - to je niečo, čo ľudí zaujíma, pretože na Slovensku je to stále veľmi unikátne. V tomto roku chceme urobiť radosť obyvateľom ďalších miest.“ hovorí Miriam Benčíková-Kušnírová, šéfka marketingovej komunikácie T-Mobilu.

Tohtoročnú mestskú hudobnú sezónu otvorí už 23. apríla Žilina. Tá je známa svojou undergroundovou a klubovou scénou, čo sa odzrkadlí najmä na rozmiestnení pódií. Hudba tu zaznie už v ranných hodinách napríklad aj v podchode železničnej stanice. Na hlavnom pódiu v Garmin aréne sa predstaví Žena z lesoparku, Lavagance, Hex, Puding pani Elvisovej a hlavná hviezda večera Richard Müller. Parkovisko MŠK Žilina bude zasa vyhradené pre hip-hop stage a interpretov ako Rytmus & Kontrafakt, Moja reč či Vec & Zverina. Na svoje si prídu aj milovníci alternatívnej či tanečnej hudby.

V júni sa festival presunie do Rimavskej Soboty, v septembri do Piešťan. Bodku za hudobným mestským festivalom dá už tradične Bratislava v novembri.

Informácie o prípravách a priebehu festivalov budú dostupné na portáli www.t-musiccity.sk. Fanúšikovia tu nájdu nielen aktuálne informácie, ale aj priestor, kde môžu vyjadriť svoje názory, postrehy a dojmy zo sveta hudby. Stránka im umožní zapojiť sa do súťaží, ale aj prezentovať svoju vlastnú hudobnú tvorbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu