Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Fanúšikovia AVIS-u môžu získať auto na víkend úplne zdarma

Nový Opel Astra
Nový Opel Astra

BRATISLAVA - Slovenské zastupiteľstvo svetovej autopožičovne AVIS rozširuje svoju komunikáciu i na sociálne siete. Od februára komunikuje už aj prostredníctvom Facebooku a Twitteru. Rast základne svojich fanúšikov chce AVIS podporiť spolu so značkou Opel a svojim priaznivcom na Facebooku ponúka auto na víkend úplne zdarma.

Šancu vyhrať jeden z vybraných modelov značky Opel na víkend úplne zdarma má každý, kto sa stane fanúšikom AVISu v sociálnej sieti Facebook na adrese www.avis.sk/facebook. Vždy po dosiahnutí hranice 300 ďalších nových fanúšikov vyžrebuje AVIS jedného spomedzi všetkých fanúšikov, a ten dostane k dispozícii vybraný model značky Opel na víkend úplne zadarmo. Pri súčasnom trende nárastu fanúšikov očakáva AVIS žrebovanie apoň raz za mesiac.

“Je to jednoduché, my v AVIS-e sa snažíme viac, ” hovorí Martin Kováč, šéf AVIS na Slovensku a dodáva: “Tajomstvom vysokej úrovne služieb v AVISE je, že napriek dôkladnej starostlivosti o kvalitu a technický stav našich vozidiel, je v popredí vždy človek, náš klient. Sociálne siete nám umožňujú okamžite zdieľať so všetkými našimi súčasnými i budúcimi klientami nielen informácie o novinkách v AVIS-e, ale zapájať ich aktívne do diania v brandži a vďaka interaktívnej povahe komunikácie načúvať ich potrebám.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu