Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Zimné Hry Komunikácie 2010 prekvapujúco "artaktívne"

Zimné Hry Komunikácie 2010 Zobraziť galériu (7)
Zimné Hry Komunikácie 2010

Je sa na čo tešiť! Najväčšie víkendové stretnutie ľudí z médií, reklamy, marketingu a ďalších odvetví pokračuje šiestym príbehom. Vydavateľstvo 7Plus a agentúra Artactive prinášajú Zimné Hry Komunikácie 2010. Uskutočnia sa 19.-21. februára v Tatralandii a v Ski Centre Opalisko.

Organizátori pripravili všetky podmienky na to, aby mohli spolu opäť vytvoriť tú jedinečnú atmosféru, akú Hry už tradične prinášajú. „Pri podujatí, ktoré sa koná 2x ročne nie je ľahké posúvať laťku stále vyššie. Musíte to robiť koncepčne a nevystrieľať všetky tromfy naraz. Samozrejme aj tento rok prinášame novinky, ktoré určite stoja za povšimnutie“, odkazujú organizátori Peter Slezák a František Tököly.

Novinkou je napríklad možnosť dopraviť sa na Hry a späť pohodlne vlakom. K IC ŠARIŠ bude pripojený špeciálny VOZEŇ HIER KOMUNIKÁCIE, ktorý vás za 3 hodinky dovezie tam i späť. Atmosféru ZHK si môžete vychutnať už cestou na ne a zahodiť stres na piatkových cestách za hlavu. Ďalšou novinkou sú indorové športové turnaje v badmintone, stolnom tenise a volejbale v Liptov Aréne. Zaujímavým spestrením bude aj sobotný večerný futbalový exibičný turnaj, ktorý sa odohrá na snehu pod umelým osvetlením.

Novinkou je aj exkluzívny program počas večerných žúrov. V piatok zahrá MARTIN VALIHORA & BAND a v sobotu DAVID KOLLER so svojou kapelou. Agentúra Artactive pripravuje pri príležitosti Davidových 50. narodenín exkluzívne turné pozostávajúce zo 4 koncertov, ktoré sa bude konať na jeseň tohto roku. „Na ZHK2010 prichádzame do Tatralandie s celou kapelou už pár dní vopred a budeme lyžovať, relaxovať, ale hlavne skúšať. Už teraz sa tešíme na jesenné turné, ktoré bude 50/50, 2 koncerty v Čechách a 2 na Slovensku“, odkazuje David Koller.

Predpokladaná účasť na ZHK2010 je 350 hostí zo 60 spoločností. Hry Komunikácie podporili spoločnosti:

Casino Olympic, Impuls Leasing, Jeep, Karloff, Holliday Village a Aquapark Tatralandia, Cocktail Time, Volkl, Linwe/Kraft, Coca-Cola, Pilsner Urquell, Dimas, Ski Centrum Opalisko – Závažná Poruba a týždenník Plus7 dní, TV JOJ, Zoznam.sk, Europa 2, akzent media, PC Revue, TV JOJ Plus, Huste.tv a Webnoviny.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu