Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Spríjemnite si advent so spoločnosťou Lidl a vyhrajte zaujímavé ceny

Súťaž Lidl - Adventný kalendár Zobraziť galériu (7)
Súťaž Lidl - Adventný kalendár

Na dobu adventu pripravila spoločnosť Lidl pre všetkých svojich zákazníkov a milovníkov adventného času súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť prostredníctvom internetovej stránky www.lidl.sk.

V súťaži Lidl – Adventný kalendár môžete hrať každý deň nielen o zaujímavé ceny, ale taktiež si vyskúšať tradície, ktoré sú spojené s predvianočným časom, ako je pečenie sladkostí či príprava predvianočnej výzdoby.

V on-line knihe receptov a návodov sa vždy skrýva úloha na daný deň, po ktorej vyriešení môžete vyhrať zaujímavé ceny. Čakajú na Vás ešte veľmi zaujímavé ceny a súťaž končí na Štedrý deň.

V posledných rokoch sa ľudia znovu vracajú k domácemu pečeniu a ozdobovaniu nielen stromčeka, ale aj domu a bytu. Preto sme sa rozhodli ich v tejto akcii podporiť a pripravili sme špeciálnu akciu, ktorá všetkým záujemcom umožní nájsť nové nápady a recepty a prežiť tak adventný čas vo vôni a nálade, ktorá k nemu neodmysliteľne patrí.

Všetky ingrediencie a potreby si môžu navyše kúpiť v našich predajniach, ktoré majú doslova za rohom.

Okrem tejto špeciálnej súťaže pripravila spoločnosť Lidl pre všetkých svojich zákazníkov taktiež ďalšie zľavové akcie, ktoré umožnia za dobré ceny zabezpečiť nákupy na vianočný stôl.

Čo všetko v súťaži Lidl – Adventný kalendár môžete ešte hrať www.lidl.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu