Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Beach Open Series – príďte si vychutnať záverečný turnaj sezóny 2009!

Beach Open Series Zobraziť galériu (4)
Beach Open Series

BRATISLAVA – Už túto sobotu, presne 29.8.2009 sa od ranných hodín rozbehnú atraktívne zápasy záverečného turnaja série Beach Open Series v plážovom volejbale. Turnaj pod názvom Beachvolley Evolution bude hostiť najlepších hráčov a hráčky série, ktorí si to v najobľúbenejšej mixovej kategórii (mužsko-ženské dvojice) rozdajú medzi sebou a budú bojovať o atraktívne výhry a to mobilné telefóny Nokia E63.

Maximálne 32 dvojíc nastúpi do záverečného turnaja a spolu tak bude 64 hráčov bojovať o posledné body do série. Víťazi série – najlepší hráč a hráčka – si odnesú opäť atraktívne výhry, tentokrát notebooky HP Pavilion.

Beach Open Series zahŕňa hneď od svojho premiérového ročníka takmer desiatku turnajov, najmä na západnom Slovensku no a exkluzívnou súčasťou Beach Open Series boli aj otvorené majstrovstvá Slovenska amatérov v plážovom volejbale, ktoré sa konali v Nitre pod názvom NBL Open. Malacky, Senec, Zvolen, Nitra, Zohor a 3× Bratislava – na týchto miestach sa konala séria turnajov, ktorá do ďalšieho ročníka očakáva ďalšie rozširovanie.

Neváhajte a príďte si zahrať! Ak si náhodou aj netrúfate a neviete, ako stráviť najbližší voľný víkend, príďte sa pozrieť na opalené telá na rozhorúčenom piesku, krásne volejbalové súboje a skvelú, priateľskú atmosféru! Radi vás privítame vo veľkej rodine plážových volejbalistov, ktorá si stihla už počas prvej sezóny turnajov série podmaniť takmer 300 hráčov a tisícku fanúšikov! Všetky informácie ohľadom prebiehajúcej série turnajov, možnosť registrácie na jednotlivé turnaje a všetky ďalšie užitočné informácie nájdete na www.beachopenseries.sk alebo www.beachopenseries.com.

Beachvolley Evolution, vol. 2 Bratislava, Športový areál Patrónka, 29.8.2009

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu