Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vysnívaný domov v bytovke? Nič nemožné!

Vizualizácia: Bytové domy v Slovenskom Grobe
Vizualizácia: Bytové domy v Slovenskom Grobe

…vraj skvelé bývanie v bytovke. V BYTOVKE? BY – TOV –KE?! Zvlášť, keď Váš vysnívaný domov sa rovná v lepšom prípade domu, alebo aspoň domčeku s krásnymi stromami a zeleňou v okolí... a vôbec slovná kombinácia skvelého a bytovky dohromady vôbec nesedí...

Alebo sa mýlim? ...tak som sa na to pozrel. Bytové priestory v novom obytnom komplexe MONARI v obci Slovenský Grob. Bytový dom, ľudovo označovaný ako bytovka je označenie, s ktorým sa Vám spojí všetko možné, len nie to, čo sa už čoskoro bude nachádzať na námestí v centre výstavby spomenutého obytného komplexu.

Päť nízkopodlažných obytných domov vytvorí príjemné ohraničenie námestia, nového centra pre obyvateľov. Súčasťou námestia bude oddychová zóna, detské ihrisko a najmä veľa zelene. V istom okamihu mi je jasné, že bývanie v takomto prostredí môže byť naozaj skvelé. Toto je bývanie nielen pre mladých, ale i tých, ktorí sa nechcú vzdať zelene a zároveň nemajú chuť zapodievať sa starostlivosťou o dom.

Výber zo 159 bytov, od garsónok až po štvorizbové, s môžnosťou prikúpenia pivnice a garážového parkovacieho státia hovorí o vyššom štandarde bývania za vynikajúce ceny. Možnosti parkovania sú rozšírené o vonkajšie parkovacie miesta. Už žiadne boje o dobré parkovacie miesto pred vlastným vchodom.

Nuž teda dobre, skvelé bývanie, ale radšej v obytnom dome. Poďte sa i vy pozrieť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu