Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

T-Com bloguje

T-com bloguje
T-com bloguje

BRATISLAVA – Chcete vedieť, ako sa stavala na nábreží Dunaja pláž? Zaujíma Vás, ako dokázal otec v reklame T-Comu poslať deti cez USB port počítača do školy? Alebo si len chcete pozrieť reklamy T-Comu na webe, lebo ste ich v TV ešte nezachytili? Stačí, ak navštívite stránku http://blog.t-com.sk a nájdete tam zaujímavosti z natáčania, videá a iné postrehy z dielne T-Comu.

Nový blog T-Comu je určený pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o pozadie prípravy reklamných kampaní T-Comu, alebo ich zaujíma marketingová komunikácia v širšom meradle. Nebudú chýbať ani informácie o špeciálnych aktivitách T-Comu, ako napríklad Magio pláž či Magio karavan. Okrem toho tu zákazníci nájdu novinky zo sveta produktov a služieb. Blogovať budú odborníci T-Comu na reklamu a marketing.

Blog T-Comu je otvorený aj pre pripomienky a názory čitateľov. Tí môžu svoj názor vyjadriť v moderovanej diskusii, ktorá sa riadi štandardnými etickými pravidlami. Táto diskusia nemá plniť funkciu príjmu reklamácií, a preto budú diskutujúci, ktorých príspevok bude mať takýto charakter, nasmerovaní na odbor zákazníckych objednávok a reklamácií. Kódex diskutujúceho je na stránkach blogu vždy prístupný v pravom menu.

Viac na blog.t-com.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu