Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prorok varuje pred prichádzajúcou katastrofou: Zasiahne celý svet, Covid-19 bol len začiatok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRAZÍLIA – Samozvaný jasnovidec Athos Salomé varoval, že v roku 2024 bude jedna katastrofa striedať druhú. Príkladom je veľký kybernetický útok či tretia svetová vojna, ale aj nový vírus, ktorý sa podľa jeho slov už čoskoro rozšíri po celej planéte a bude horší ako Covid-19.

37-ročný Brazílčan tvrdí, že úspešne predpovedal bezprecedentnú pandémiu Covid-19 spolu s ďalšími významnými udalosťami vrátane invázie na Ukrajinu a smrti kráľovnej Alžbety. Najnovšie tvrdí, že Covid-19 bol len začiatok a že nový vírus z južného pólu sa už koncom roka rozšíri po celom svete. Salomé, známy aj ako „živý Nostradamus“, hovorí, že boj proti tomuto novému vírusu bude trvať dlhšie, než si dokážeme predstaviť a bude mať kruté následky.

„Ak bude nový vírus nekontrolovaný, utrpenie, duševné a materiálne škody budú viesť k smrti a vírus bude známy ako najväčšia smrtka v histórii,“ povedal Salomé, píše portál Tyla. Jasnovidec neposkytol žiadne ďalšie podrobnosti o tom, ako presne vírus vznikne alebo či vedci dokážu vytvoriť vakcínu. Okrem vírusu nás podľa jeho slov v roku 2024 čaká aj pokrok v umelej inteligencii, vďaka ktorému budeme môcť komunikovať so svojimi zosnulými blízkymi. Salomé dodal, že spoločnosť je na pokraji duchovnej a existenciálnej revolúcie.

Medzi jeho ďalšie teórie na tento rok patrí invázia do USA, veľký kybernetický útok a 3. svetová vojna. Rovnako hovorí aj o stretnutiach s mimozemskými civilizáciami a množstve prírodných katastrof, ktoré sa údajne preženú cez USA, Afriku a Blízky východ.

Viac o téme: VírusPredpoveďProrokCovid-19Athos Salomé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu