Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Modelka tvrdí, že jej bývalý priateľ si vymyslel rakovinu, aby mohol... To je ale drzosť!

(Zdroj: Instagram/itshayleydavies)

MIAMI – Mimoriadne úspešná modelka priznala, že do svojich pätnástich rokov spala so štyridsiatimi alebo päťdesiatimi chlapmi. Prezradila, že jeden z jej bývalých priateľov ju podvádzal a predstieral, že má rakovinu.

Hviezda filmov pre dospelých tvrdí, že jej bývalý priateľ kedysi predstieral, že má rakovinu, aby mohol odísť a stretávať sa s inou ženou. Austrálska kráska Hayley Daviesová za šesť mesiacov natočila 300 filmov pre dospelých a v rozhovore s moderátorkou Holly Randallovou otvorene prehovorila o tom, že jej priateľ si dokonca oholil hlavu, aby bola lož presvedčivejšia. „Bolo to v deň mojich narodenín a on sa snažil povedať, že mu je zle a že musí ísť domov. Nakoniec som zistila, že v skutočnosti išiel za svojou druhou priateľkou,“ prezradila.

Ukázalo sa, že ako Hayley nevie o mužovej druhej priateľke, tak dotyčná nevie o Hayley. Hviezda filmov pre dospelých poukázala na to, že predtým tvrdil, že trpí rakovinou kostí, on to však poprel. Nakoniec jej povedal, že bol u kamarátov a že mu môže skontrolovať mobil, ak mu neverí. Keď však Hayley prijala ponuku svojho priateľa, zrazu jej začal dávať podmienky, za akých môže použiť jeho telefón. Povedal: „Neotváraj žiadne neprečítané správy a nechoď mi do galérie.“ To bol pre Hayley obrovský varovný signál, že niečo nie je v poriadku.

Hayley však nič nezastavilo a prešla priamo tam, kde nemala. „Potom som uvidela jeho fotografie z predchádzajúcej noci a pýtala som sa, kto je to dievča na fotke. Následne mu prišla správa s textom – milujem ťa, zlato,“ povedala. Okamžite sa ozvala druhej žene, aby zistila, čo sa deje. Hayley odbehla do kúpeľne, aby mala trochu súkromia, a povedala: „Hovorila som s ňou asi tri hodiny. Dávala som si to všetko dokopy.“

Keď vyšla najavo mužova lož, Hayley sa s ním okamžite rozišla. Po rozchode ju bývalý priateľ niekoľkokrát kontaktoval a dokonca od nej pýtal peniaze. Hayley ho rázne odmietla a poukázala na to, že celý čas, čo spolu chodili, sa chválil, že je superbohatý. Zdá sa však, že to bola ďalšia lož.

Viac o téme: RakovinaNevera Modelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu