Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Policajtov zmiatol čudný zvuk: Keď sa pozreli na strom, všetko bolo jasné! Neubránite sa smiechu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OXFORDSHIRE – Polícia z Údolia Temže, oblasti v juhovýchodnom Anglicku, zverejnila video so spevom vtákov, ktorý na prvé počutie znie ako obyčajný žart. Ako ale uviedli policajti, spev vtáka je skutočný. Zarazilo ich však, ako veľmi sa zvuk, ktorý vydáva vták, podobá na zvuk policajnej sirény.

Policajtov zmiatol vták, ktorý presvedčivo napodobnil zvuk sirén na ich autách. Polícia v Údolí Temže uviedla, že zamestnanci si pôvodne mysleli, že na ich vozidlách došlo k poruche, keď počuli hluk na policajnej základni v Bicesteri. Video natočené v Oxfordshire, ktoré polície zverejnila na sociálnych sieťach, zachytáva vtáka štebotajúceho na strome.

Polícia uviedla, že spev vtáka je skutočný a nejde o žiadny neskorý prvoaprílový žart. Príslušníci polície však priznali, že ich spev poriadne zmiatol. „Je to také presné, že si mysleli, že sirény na autách sa pokazili,“ uviedla polícia v príspevku publikovanom na Instagrame. Keď sa však pozornejšie zadívali na neďaleký strom, všimli si zdroj zvuku.

Používatelia sociálnych sietí špekulovali, že vtákom by mohol byť škorec, ktorý je známy svojou schopnosťou napodobňovať zvuky spôsobené človekom. Niektorí priznali, že netušili, že vtáky niečo podobné dokážu. „Nevedela som, že to vtáky dokážu,“ napísala jedna z komentujúcich. „Bývam vedľa detského parku a školy a škorce napodobňujú chichotanie a kričanie detí. Je to veľmi nepríjemné o 5:00 v lete,“ uviedla ďalšia.

Viac o téme: ŠkorecVtákPolicajná siréna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu