Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena sa sťažovala na zvláštny pocit vo vagíne: Lekári z nej vytiahli... Preboha! Takéto niečo ešte nezažili

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HONDURAS – Nemenovaná pacientka sa objavila na klinike v Hondurase v Strednej Amerike a sťažovala sa, že sa cíti extrémne nepokojne, je rozrušená a potí sa. Predchádzajúcu noc nemohla zaspať, pretože mala pocit, že v jej vagíne je uväznené niečo zvláštne.

Pri skúmaní lekársky tím z Tegucigalpy, hlavného mesta krajiny, našiel v ženskej vagíne mŕtveho švába. Doktor Marco Cálix, gynekológ z Hospital y Clinicas Viera, ktorý sa o pacientku staral, povedal, že nikdy nič podobné nevidel. „Žena povedala, že má vo vagíne niečo nezvyčajné. Keď som dnu zaviedol zrkadlo, videl som, že je to hmyz,“ povedal Cálix pre denník The Sun.

Žena sa sťažovala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nie je jasné, ako sa šváb dostal do tela ženy ani ako dlho tam bol. Špecialista povedal, že je veľmi bežné nájsť kondómy a sexuálne hračky počas vaginálnych vyšetrení, ale objavenie švábov je celkom nezvyčajné. Hmyz, ktorý sa dostane do tela, môže byť nebezpečný, pretože by mohol poškriabať citlivé tkanivo, napríklad vo vagíne alebo uchu, a spustiť infekciu. Medzi varovné signály prítomnosti hmyzu v tele patrí bolesť alebo opuch na postihnutom mieste.

Cálix povedal, že príznaky infekcie vagíny môžu zahŕňať abnormálny alebo páchnuci výtok, krvácanie, opuch alebo vyrážku. Ženám odporučil, aby sa v prípade akýchkoľvek pochybností vždy poradili so svojím lekárom.

Viac o téme: HmyzVagínaŠváb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu