Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pár na prechádzke v parku premkol pocit, že nie sú sami: Strašidelné VIDEO, pozrite, čo im skrížilo cestu!

(Zdroj: Facebook/Hannah Rowett)

NOTTINGHAMSHIRE – Hannah a Dave Rowettovci sa prechádzali so svojimi labradormi cez park v anglickom Nottinghamshire, keď ich zasiahol pocit, že nie sú sami. Hannah preto vytiahla telefón a nakrútila zábery, ktoré jej partnera presvedčili o existencii duchov.

Pár bol 7. decembra 2022 v parku o 6:30 na rannej prechádzke. Z ničoho nič však dostali pocit, že ich niekto alebo niečo sleduje. Hannah preto vytiahla telefón a začala nahrávať video. Podarilo sa jej zachytiť slabú dymovú postavu, ktorá pred ňou skrížila cestu. 52-ročná žena rýchlo ukázala toto video Daveovi, ktorý bol napriek svojmu skepticizmu voči duchom šokovaný. Hovorí sa, v Clumber Park, kde sa dvojica nachádzala, sa pohybuje duch Sivej dámy, ktorý sa objavuje za šera.

Po návrate domov Hannah zdieľala video na Facebooku a napísala: „Zdá sa, že na našej rannej prechádzke v Clumber sme dnes neboli sami!“ Video zachytáva cestu osvetlenú baterkou, ktorú Hannah zapla na svojom telefóne. Pri pozornom pohľade možno vidieť, ako cez cestu náhle prebehne čudná postava a zmizne v kríkoch. Príspevok sa na sociálnej sieti stal okamžite virálnym a vyvolal medzi miestnymi rozruch. Mnoho ľudí špekulovalo, či to nebol len obyčajný dym. Rowettovci však túto teóriu zamietli, keďže nefajčia a v oblasti vtedy nič nehorelo.

V rozhovore pre denník New York Post Hannah opísala, čo videla vo videu. „Je to celkom démonické v tom, ako sa plazí a má dlhé končatiny. Nezmenilo to svoj tvar a keby to bol dym, zmenil by sa,“ povedala. Dave uviedol, že video ho prinútilo uveriť v nadprirodzeno. „Vždy som bol skeptický, ale doslova sa mi zježili všetky chlpy od nôh až po hlavu,“ prezradil. Dodal, že bol zo stretnutia s duchom viac nadšený ako vystrašený. „Nebál som sa, bol som rád, že som niečo videl, pretože som vždy hovoril, že to musím uvidieť, aby som takýmto veciam uveril. Vďaka tomu verím, že niečo existuje,“ uviedol Dave.

Viac o téme: DuchPark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu