Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Len pre silné žalúdky: Žena je závislá od pitia krvi! Denne skonzumuje aj liter, najradšej má krv z... Fuj

(Zdroj: Profimedia)

KALIFORNIA – Epizóda šou s názvom „My Strange Addiction“ vysielaná na televíznom kanáli TLC odhalila podivnú úchylku ženy menom Michelle. Táto umelkyňa je závislá od krvi a denne jej údajne vypije aj liter.

Dnes 40-ročná Michelle z kalifornského Lancastera v roku 2013 ako 29-ročná vystúpila v šou „My Strange Addiction“, kde priznala, že pila prasaciu krv už ako tínedžerka. Nedávno sa vyjadrila, že je závislá od pitia krvi. „Keď ju pijem, cítim sa nabitá energiou,“ povedala, informuje britský denník Daily Mail. Niekedy ju pije priamo z pohára alebo si ju primiešava do jedál. V epizóde šou uviedla, že krv je pre ňu rovnako dôležitá ako voda. „Rada pijem krv pri čítaní, relaxovaní, pozeraní televízie alebo maľovaní,“ uviedla ďalej. Každé ráno si krv mieša aj s kávou.

Ako ale podotkla, nie každá krv je rovnaká. Pred kravskou krvou údajne preferuje tú prasaciu. „Každý deň by som si vybrala ľudskú krv pred zvieracou, ale neoznačujem sa za upírku. Som len niekto, kto má rád krv,“ dodala. Jej závislosť začala v období dospievania, keď bojovala s depresiou, ktorá viedla k sebapoškodzovaniu. Napriek tvrdeniu, že so sebapoškodzovaním prestala, jej závislosť od krvi pretrváva.

Zatiaľ čo mnohých myšlienka na pitie krvi znechutí, Michelle hovorí, že pitie krvi je podobné ako vychutnávanie si vína. „Je to rovnaký pocit. Keď mi to ide dole hrdlom, je to ako mať nádchu a vypiť horúci čaj,“ prezradila ďalej. Krv musí prijímať každý deň, v opačnom prípade je podráždená, všetko ju rozčuľuje a dokonca odmieta vyjsť von z domu. Za posledných desať rokov údajne spotrebovala približne 38 litrov krvi.

Viac o téme: ZávislosťKrvUpírka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu