Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mamička sa podelila o TRIK na jednoduché farbenie veľkonočných vajíčok: Za pár minút máte hotovo, aha!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Ak tento rok zaostávate s prípravami na Veľkú noc a nemáte veľa času na farbenie vajíčok, tento trik je niečo pre vás. Používateľka TikToku sa podelila o návod, ako jednoducho a efektívne zafarbiť vajíčka s použitím bežných a dostupných ingrediencií.

Shannon Dohertyová sa na TikToku podelila o návod, ako vytvoriť farebné veľkonočné vajíčka pomocou tácky z alobalu, potravinárskeho farbiva a peny na holenie. Jej video z 9. marca zaznamenalo takmer tri milióny pozretí. Video začína tým, ako Dohertyová strieka penu na holeniu na alobalovú tácku. Následne pridá pár kvapiek troch rôznych potravinárskych farieb – červeného, zeleného a modrého. Napokon túto zmes pomiešala, vďaka čomu dokonale sfarbila penu na holenie.

@athomewithshannon GENIUS EASTER EGG COLORING HACK!🥚🐰 SAVE and SHARE this awesome idea for coloring your eggs this year!!! This will Seriously save you so much time!! It is so fun and way less mess!! We absolutely loved it!! How pretty did these turn out?? moms - you can do a dozen eggs at once!!!! so much faster for dying eggs!! seriously genius!!! Shaving cream made it really easy and fun for the kids and I have to tell you this is way less messier than traditionally doing it. I am obsessed with this, so only way we’re dying eggs from now on!!!🥚🐰 #momhack #hack #egghack #easter #easterhack #didyouknow #lifehack #tipsandtricks #lifehacks #momsoftiktok #learnontiktok ♬ original sound - Shannon Doherty MOM Hacks

Tajomstvo spočívalo v tom, že do tácky vložila vajíčka uvarené na tvrdo, nechala ich odstáť a obrátila ich. Napokon z nich penu na holenie opláchla vodou. „Nemôžem sa spamätať z toho, aké to bolo jednoduché,“ uviedla. Celkovo vytvorila deväť veľkonočných vajíčok, ktoré mali príjemnú ružovo-modrú farbu.

Jej trik sa stal hitom Tiktoku. V komentároch ju mnohí chválili a ďalší prezradili, že tento trik už poznajú. „Robím to už osem rokov,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Tento rok to urobím,“ napísala ďalšia. „Najlepší trik, tento rok to na Veľkú noc urobím, ďakujem za trik,“ dodala tretia. No našli sa aj takí, ktorým tento postup príliš nevyhovoval a navrhli iné metódy. „Rovnaký výsledok dosiahnete použitím šľahačky namiesto peny na holenie,“ prezradila jedna komentujúca.

Viac o téme: KrasliceVeľkonočné vajíčkaVeľká noc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu