Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželia opäť pobúrili ľudí: Platia posilňovni za to, aby mohli cvičiť nahí! Majú na to zaujímavý dôvod

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

SAO PAULO – Polyamorný brazílsky pár posunul predvádzanie svalov na úplne nový level. Najnovšie prezradili, že verejnej posilňovni platia za to, aby mohli cvičiť úplne nahí. Podľa ženy ide o novú formu intimity, ktorú mnohé páry ani len nepoznajú.

Tridsaťjedenročná Bella Mantovaniová a jej 34-ročný manžel Vagner O Fera žijú v Sao Paule. Spoločne pôsobia na OnlyFans a už v minulosti prehlásili, že majú polyamorný vzťah. Neštítia sa rôznym výstrednostiam, ako je napríklad cvičenie v posilňovni bez akéhokoľvek oblečenia. Neodhaľujú však svoje telá len tak pre zábavu. Mantovaniová pre denník New York Post uviedla, že nahým cvičením spáli viac kalórií. Ona a jej manžel schudli dokopy 25 kilogramov, odkedy začali s touto zvláštnou zábavkou.

Manželia opäť pobúrili ľudí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)
Manželia opäť pobúrili ľudí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

O Fera tiež uviedol, že cvičenie bez oblečenia mu prináša pocit slobody a motivuje ho to k intenzívnejšiemu cvičeniu. Okrem toho pár verí, že vďaka netradičným tréningom posilnili svoj vzťah. Aj keď sa cvičenie bez oblečenia môže zdať bezohľadné, dvojica chráni súkromie svojich spolucvičiacich v posilňovni tým, že si počas nahých tréningov vyhradí priestor pre seba.

V jednom videu, ktoré zdieľali na Instagrame, vidno pár pri cvičení v posilňovni. Niet pochýb o tom, že ich vzájomná záľuba pritiahla veľkú pozornosť ľudí na sociálnych sieťach. Viacerí sa spýtali, či sú pozvaní na ich hodiny cvičenia. Iní však považovali túto výstrednosť za nehygienickú. „Ach nie, braček, nikto si nezaslúži stroj so spoteným zadkom,“ uviedol jeden z komentujúcich.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vagner macedo (@oferaofc)

Samozrejme, Mantovaniova a O Fera sú zvyknutí na kritiku. Roky znášali posmešky kvôli ich polyamornému životnému štýlu, ktorý sa začal po tom, čo sa v roku 2011 zosobášili. O Fera verí, že väčšina nenávisti pramení zo žiarlivosti. „Predsudkom mnohých je niekedy túžba žiť ako Bella a ja. Sme veľmi šťastní a naplnení,“ uviedol. „Naše manželstvo sa posilnilo po tom, čo sme začali žiť vo voľnom vzťahu. Sme šťastnejší a viac si veríme,“ dodal.

Viac o téme: PosilňovňaCvičenieNahotaPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu