Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exorcista prehovoril o hororovom zásahu: Ženino telo sa zmenilo na diabla! Mrazivé varovanie pre ostatných

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ANTVERPY - Veterán v oblasti lovu démonov Eric Jacqmin hovorí, že diablovi sa v súčasnosti mimoriadne darí a zmocňuje sa tiel čoraz väčšieho počtu ľudí. Upozorňuje na správanie, ktorým si ho ľudia privolávajú a spomína si aj na zážitky pripomínajúce pasáže z hororového filmu.

Sedemdesiatjedenročný kňaz Eric Jacqmin povedal, že strávil desaťročia vyháňaním duchov a démonov z ľudí. Situácia však nikdy nebola horšia ako práve teraz. Veterán v oblasti lovu démonov pre britský denník Daily Star uviedol: „Diabol obsadzuje čoraz viac ľudí. Diablov sú miliardy a zla je veľa. Stačí sa pozrieť na nás, ako sme teraz na pokraji jadrovej vojny.“ 

Rozprával aj o hororovom okamihu, keď sa tvár jednej ženy, ktorú exorcizoval, zmenila a vyzerala ako Lucifer. Zabijak satana vysvetlil, že keď z jej úst prehovoril diabol, nadobudla démonické črty. Močila čiernu farbu a mala nevysvetliteľné bolesti brucha, čo sú jasné známky prítomnosti diabla. „Pripravil som jej svätenú vodu a drevený kríž a potom som uskutočnil priamu konfrontáciu s diablom,“ hovorí.

„Kto si a kde si? Spýtal som sa zostávajúceho diabla. Ukázalo sa, že je to Lucifer, ktorý bol v jej krvi,“ dodal. Povedal, že napriek vede, modernej medicíne a psychiatrii, mali exorcisti málokedy viac práce ako teraz. Kňazi, ktorých cirkev v súčasnosti uznáva za exorcistov, toho podľa jeho slov nemusia robiť oveľa viac ako psychológ. Mnohí si myslia, že diabol je psychologický stav a popierajú, že je to vonkajšia sila a duch, rovnako ako sú duchovia aj anjeli.

Exorcista prehovoril o hororovom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Ak je telo auto, potom je diabol zlodejom áut. Nastúpi a vezme vám volant,“ vysvetľuje Jacqmin. „Užívanie tvrdých drog, tvrdý sex a hriešne správanie sú veci, ktoré k vám môžu priviesť diabla,“ upozornil ďalej. Jacqmin pripomenul, že nemôžete očakávať, že kňazi, ktorí sami nežijú v stave milosti, budú schopní odohnať diabla. „Naopak, oni sami sú jeho otrokmi,“ povedal a zároveň upozornil: „S diablom by ste sa nemali rozprávať prostredníctvom modlitby. Mali by ste mu prikázať, aby odišiel. V latinčine, posvätnom jazyku.“

Viac o téme: KňazDiabolExorcista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu