Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce slová vraha pedofilov a násilníkov: Chcel domáce zviera do svojej cely, sľúbil, že ho nezje!

(Zdroj: X/Wayne57072607)

LONDÝN - Najnebezpečnejší väzeň v Spojenom kráľovstve si raz požiadal o domáce zviera do svojej cely, s prísľubom, že ho nezje. Za prvý zločin bol odsúdený v polovici 70. rokov, keď v Londýne zabil Johna Farella.

Robert Maudsley sa po vražde Farrella sám vydal polícii a priznal, že potrebuje psychiatrickú pomoc. V roku 1977 Maudsley spolu s ďalším väzňom v nemocnici Broadmoor mučili a zabili pedofila Davida Francisa. Nasledujúci rok zabil ďaľších dvoch väzňov vo väznici HMP Wakefield. Bol odsúdený na doživotie. Maudsley neskôr zostal vo Wakefielde, kde bol každý deň 23 hodín na samotke v špeciálne vybudovanej cele.

Väzeň si tiež nárokoval televíziu a kyanidovú tabletku, ktorou by ukončil svoj život. V liste podľa portálu Ladbible napísal: „V dôsledku mojej súčasnej liečby a väzby mám pocit, že jediné, čo ma čaká, je skutočne psychické zrútenie, duševná choroba a pravdepodobná samovražda. Prečo nemôžem mať namiesto múch, švábov a pavúkov, ktoré mám v súčasnosti, andulku. Sľubujem, že ju budem milovať a nezjem ju."

Ďalej sa pýtal, prečo nemôže mať v cele televíziu, aby videl svet a učil sa, či kazety, aby si vypočul hudbu. „Ak väzenská služba povie nie, potom požiadam o jednoduchú kyanidovú kapsulu, ktorú si ochotne vezmem a problém Roberta Johna Maudsleyho sa môže ľahko a rýchlo vyriešiť," uviedol v liste ďalej.

To, či bol skutočne kanibal, je nejasné

Maudley sa stal v detstve obeťou sexuálneho násilia v cirkevnom sirotinci, ale aj v domácom prostredí. Spomenul si aj na to, ako ho šesť mesiacov držali v jednej miestnosti, čo sa náramne podobá tomu, ako žije teraz. Počas súdneho procesu tvrdil, že keď páchal svoje zločiny, myslel na svojich rodičov a na to, že ich mal zabiť. V roku 2000 sa obrátil na britskú väzenskú službu so žiadosťou, aby mu bolo umožnené chovať domáce zviera. Žiadal o domáceho miláčika budgerigara, čo mu rada zamietla. Hoci ho tlač označila za kanibala, obvinenia z kanibalizmu sa ukázali ako nepravdivé. Maudsley uvádza, že jeho obeťami boli násilníci, pedofili alebo sexuálni delikventi.

Viac o téme: VrahKanibalRobert Maudsley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu