Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šialené FOTO: Milenci si to za bieleho dňa rozdali na vagóne idúceho metra! Ľudia neveriacky krútia hlavami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK – Niektoré páry nedbajú na to, či ich pri intímnom akte niekto sleduje alebo nie. Príkladom je pár, ktorý si to za bieleho dňa rozdal na streche idúceho metra. Zábery z nehanebného a nebezpečného aktu sa dostali na sociálne siete.

Náhodní okoloidúci si na streche idúceho metra mieriaceho do newyorského Queensu všimli dvoch mužov s nohavicami stiahnutými k členkom. Podľa záberu, ktorý na sociálnu sieť X publikoval používateľ Jonathan Eli, muži sexovali za bieleho dňa pred zrakmi ostatných ľudí. Eliho incident rozrušil a dokonca žiadal, aby prepravná spoločnosť Metropolitan Transportation Authority (MTA) konala. „Zdá sa, že na streche vlaku MTA v New Yorku majú dvaja muži sex. Čo s tým MTA robí?“ uviedol v príspevku. Incident sa podľa Eliho odohral 9. februára o 13:20.

Na záberoch boli traja ľudia na streche vlaku, pričom dvaja z nich spolu mali podľa všetkého sex. Zábery pochopiteľne rozrušili aj ostatných používateľov sociálnej siete. „Ľudia sú drzí,“ uviedol jeden z komentujúcich. Ďalší však priznal, že niečo podobné urobil v minulosti aj on. „Robil som to v lanovke v zoologickej záhrade v Bronxe,“ uviedol.

K incidentu sa vyjadrili aj predstavitelia MTA, ktorí pár nazvali „bezohľadnými klaunmi“. Riaditeľ komunikácie MTA Tim Minton pre denník New York Post povedal: „Jediná vec, ktorá je hlúpejšia ako jazda na vrchole vagóna metra, je zhadzovanie nohavíc.“ Podľa údajov MTA minulý rok umrelo šesť ľudí v dôsledku toho, že sa vyšplhali na strechu idúceho metra. Prvých šesť mesiacov roku 2023 predstavitelia MTA zaznamenali až 450 správ o ľuďoch, ktorí jazdili mimo vlakových vozňov, a to aj na ich vrchu.

Viac o téme: MetroSex na verejnostiPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu