Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvojica si to rozdala na pláži iba pár metrov od zhrozených turistov: Toto už je vyšší level!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

PHATTHAJÁ – Thajská pláž Jomtien v takzvanom thajskom Sin City opäť naplnila svoju hriešnu povesť. Vo videu na Facebooku je vidno ďalší pár turistov, ktorí využili malebné pobrežie na vášnivé milovanie.

Pláž v thajskom meste Phatthajá obľubujú najmä náruživé páry. Táto destinácia je známa svojimi oplzlými barmi a masážnymi salónmi. Aj preto dostala názov „Sin City“, teda mesta hriechu. Vo videu, ktoré na Facebooku publikoval muž menom Denis Krungtep, vidno pár, ktorý sexuje priamo na pláži. Vôbec im pritom neprekážalo, že iba pár metrov od nich sú náhodní okoloidúci, ktorí sa na nich pozerajú a smejú sa.

Dvojica si to rozdala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Denis Krungtep )

Zábery vyvolali na sociálnej sieti vlnu pobúrenia. „Prečo nešli do hotela?“ spýtal sa jeden z komentujúcich. „Čo sú to za ľudia?“ pridal sa druhý. Podľa miestneho spravodajského portálu Pattaya Mail došlo k zvrátenému incidentu na pláži Jomtien, kde sídlia výškové budovy, hotely a reštaurácie, a neďaleko areálu vodných športov v Phatthaji. Populárna pláž je zaplavená miestnymi obyvateľmi a turistami v každú dennú aj neskorú hodinu. Pláž je tiež známa ako miesto pre verejné milovanie, napriek tomu, že takéto činy sú v krajine nezákonné.

Mestská turistická polícia incident vyšetruje, ale obáva sa, že zvrátená dvojica môže byť už dávno preč. Hoci video bolo na sociálnej sieti publikované minulý týždeň v stredu, zdá sa, že natočené bolo už pred tromi mesiacmi, informuje miestny portál Khaosod English. Sexuálne akty na verejnosti sú v Thajsku nezákonné – a trestajú sa až piatimi rokmi za mrežami – ale ani to nezabránilo niektorým turistom, aby si užili romantickú chvíľku na verejnosti.

Viac o téme: PlážSex na verejnostiThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu