Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brunetka (28) sa sťažuje: Na moje prsia neviem zohnať správne plavky! Keď ich uvidíte, pochopíte

(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Modelka, ktorá doteraz zaplatila vyše 40-tisíc libier (cca 47-tisíc eur) za zväčšenie svojich prsníkov, prehovorila o tom, aké ťažké je nájsť v obchodoch bikiny, ktoré by jej boli dobré. Zároveň prezradila, že na ňu ostatné ženy žiarli kvôli tomu, ako dobre vyzerá.

Dvadsaťosemročná modelka Paige Britishová z anglického grófstva Cheshire je milovníčkou plastických operácií a rôznych iných úprav svojho tela, ako je zjavné už na prvý pohľad. Podľa vlastných slov sa veľmi rada predvádza v bikinách, no priznáva, že je takmer nemožné zohnať v obchodoch také, ktoré by jej sadli. Má totiž prsia veľkosti L. 

Dokopy Britishovú stáli všetky vylepšenia tela 80 000 libier (93 700 eur). Na to, ako vyzerá, je pyšná a negatívne komentáre si nevšíma. Myslí si, že z ostatných žien jednoducho hovorí závisť. "Jednoducho mi závidia. Často sa obliekam dosť konzervatívne, no i tak na mňa koľkokrát čumia a súdia ma." 

Paige priznáva, že je na plastikách už tak trochu závislá. Hoci jej obrovské prsia spôsobujú veľké bolesti chrbta, nevymenila by ich za nič na svete. Vraj všetka tá bolesť stojí za to. 

Viac o téme: Plastická operáciaZväčšenie pŕsPrsia Paige British
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu