Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska (23) dostala ponuku dva milióny, keď predá svoje panenstvo: Jej reakcia? Jasná odpoveď

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Brazílčanka Julia Medeirosová tvrdí, že dostala ponuku dva milióny dolárov (1,84 milióna eur) za to, že strávi víkend so svojím fanúšikom, ktorý ju pripraví o panenstvo. Každý deň podľa svojich slov čelí mnohým ponukám, no táto ju priam šokovala.

Medeirosová, ktorá je známa pre svoju podobnosť s americkou hviezdou reality šou a modelkou Kylie Jenner, podstúpila vlani operáciu na obnovu panenskej blany. Zaplatila za to 10 000 dolárov (9200 eur). Teraz jej vraj jeden fanúšik ponúkol dva milióny za to, že s ním príde o panenstvo počas víkendu v Dubaji. "Som v úplnom šoku. Muži ma síce zvyknú často žiadať o ruku alebo mi vyjadrujú rôzne komplimenty, ale toto mi vyrazilo dych. Je to strašne veľa peňazí," povedala influencerka. 

Kráska (23) dostala ponuku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zverejnila aj správu, ktorú od mladíka dostala. "Volám sa Ahmed, prečítal som si článok o tom, že si panna. Už dlhšie ťa sledujem na sociálnych sieťach a rád by som s tebou strávil víkend v Dubaji. Budú ti stačiť dva milióny dolárov? Prosím, odpovedz mi, veľmi rád by som ťa spoznal." 

Kráska (23) dostala ponuku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je to prvýkrát, čo Julia obdržala podobnú ponuku. "Odkedy som podstúpila chirurgické obnovenie panenskej blany, muži mi píšu s tým, že si chcú moje panenstvo kúpiť. Nikdy takúto ponuku neakceptujem, nie je šanca," vysvetľuje s tým, že svoj "prvý" sex chce zažiť s tou pravou osobou, ktorú bude naozaj milovať. Ostáva jej teda už len zaželať, aby takú našla. 

Viac o téme: SexPannaPanenstvoJulia Medeiros
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu