Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z úlovku rybárky sú ľudia v šoku: Pozrite sa, aké monštrum vytiahla z mora!

(Zdroj: Instagram/fv_no_limits)

NOVÉ ANGLICKO - Mnohí si pri myšlienke na tuniaka predstavia maličké ryby. Ľudia preto zostali pri pozeraní videa zverejneného na Instagrame v šoku. Prvýkrát sa objavilo na internete v roku 2022, no opäť sa stali virálnymi, pretože zachytávajú skutočnú veľkosť tejto obľúbenej ryby.

Michelle Bancewiczová z Nového Anglicka v USA je komerčná rybárka. Pred časom z paluby svojej lode dokázala uloviť tuniaka vážiaceho neuveriteľných 450 kilogramov a pochválila sa tým na Instagrame. Pre rozhlasovú stanicu 97.5 WOQK Radio prezradila, že svoje zručnosti sa naučila od niektorých z najlepších kapitánov na svete. "Všetci ma veľmi rešpektovali a podporovali, že som jednou z mála kapitánok žien v tejto oblasti," povedala.

Video ľudí zaujalo z rôznych dôvodov. Kým niektorí zostali v šoku z veľkosti tuniaka, iní oceňovali Bancewiczovej zdatnosť. "Dievča, si úžasná," napísala jedna osoba. Viacerí užívatelia odmietli uveriť, že ide naozaj o tuniaka, pretože si celý život mysleli, že tieto ryby sú malé. "Ľudí mätie tuniak v plechovke. Vidia trochu tuniaka a pravdepodobne si myslia, že to bola jedna ryba," reagoval istý chlapík. 

Vo všeobecnosti konzumujeme päť rôznych druhov tuniakov. Ide o tuniaka krídlatého, zavalitého, modroplutvého, pruhovaného a žltoplutvého. Väčšina komerčne ulovených tuniakov sú pruhované, ktoré patria medzi najmenšie druhy. Aj tie ale môžu dorásť do dĺžky vyše 80 centimetrov a hmotnosti až 10 kilogramov. Michelle ulovila tuniaka modroplutvého. 

Viac o téme: RybaRybolovTuniak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu