Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Záhadné FOTO letušky Denisy: Pozrite, čo sa objavilo vo vzduchu počas letu nad Poľskom

Tanaseová zachytila počas letu podivný úkaz Zobraziť galériu (3)
Tanaseová zachytila počas letu podivný úkaz (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britská letuška verí, že zachytila moment, keď okolo jej lietadla preletelo ružové UFO, ktoré sa vznášalo nad Európou. Doposiaľ sa nikomu nepodarilo objasniť pôvod záhadného úkazu.

Tridsaťšesťročná Denisa Tanaseová pred pár dňami letela aerolinkami Wizz Air z londýnskeho Lutonu do mesta Syzmany v Poľsku. Počas letu zachytila štyri nezvyčajne tvarované ružové prstence, ktoré sa vznášali nad mestom. "Ako letuška pracujem rok, ale nikdy som ešte nič také nevidela," uviedla. 

Záhadné FOTO letušky Denisy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tanaseová priblížila, že chcela najprv len nakrútiť nádherný výhľad z okna. Keď tak spravila, telefón odložila. Po chvíli si však záznam prezrela a zbadala na ňom spomínaný úkaz. Pýtala sa na to aj pilota, no ten si nič nevšimol a nezaznamenal počas letu ani žiadne turbulencie. 

Záhadné FOTO letušky Denisy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Malo to divný tvar. Spočiatku sme si mysleli, že by to mohol byť len odraz našej ružovej uniformy, ale tie veci sa hýbu, letia," vysvetľuje letuška. Tvrdí, že by pokojne mohlo ísť o dôkaz existencie mimozemšťanov. Rovnaký názor má aj jej rodina a priatelia. Úkaz však s najväčšou pravdepodobnosťou bude mať nejaké pragmatické vysvetlenie. 

Viac o téme: LetuškaMimozemšťaniaPoľskoUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu