Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ľudia krútia hlavami nad manželským trojuholníkom: Naozaj žijú dve ženy s jedným mužom... TAKTO?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/2wives1guy)

FLORIDA - Dve ženy, ktoré mali spoločného priateľa, v TikTok príspevku odhaľujú spletitosť ich manželského trojuholníka. Niektorí z užívateľov vyjadrili v súvislosti s týmto zvláštnym spolužitím pochopenie, iní zas priznali, že takéto usporiadanie vo vzťahu sa im veľmi nepozdáva.

Dvojica Nicole a Justin z Floridy boli veľkou láskou zo strednej školy a ako manželský pár spolu žili dvadsať rokov až do chvíle, kým sa k nim pred šiestimi rokmi nepridala Lauren. Pôvodná dvojica už mala spolu tri deti, zatiaľ čo ich nová priateľka sa stala v predchádzajúcom vzťahu dvojnásobnou mamou. Dlhé roky sa spolu šťastne stretávali v trojici, ale približne pred štyrmi rokmi sa ženy rozhodli ukončiť svoj vzťah. "Stále sme sa milovali, ale už nie správnym spôsobom a to je v poriadku," priznali obe. 

Každá však naďalej udržiava samostatný vzťah s Nickom a obidve sa za neho vydali. Trojica teraz žije v polyamornom vzťahu, pričom ženy hovoria, že sa z nich stali "sesterské manželky". Hoci sú obe vydaté za toho istého muža, navzájom sa nestretávajú. Žiarlia totiž na seba. Na konci videa zverejneného na TikToku pózujú Lauren a Nicole s Justinom, držia sa za ruky a potom sa každá pochváli samostatným snubným prsteňom. 

Ľudia krútia hlavami nad
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/2wives1guy)

Viacerí ľudia trojici vyjadrili podporu, v jednom komentári sa píše: "Vlastne sa mi páči celá vaša atmosféra! Prezerám si vaše videá a pozerám ich až do konca a veľmi ste mi otvorili myseľ. Milujem vašu rodinu." Iní naopak uviedli, že takéto rodinné usporiadanie nie je dobrý nápad. "Nie, ďakujem, chcem len jedného muža," napísala stroho jedna žena. 

Viac o téme: Švédska trojkaPolyamorný vzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu