Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Muž schoval vianočný darček pre manželku do rúry, skončilo to katastrofou: Preboha, pozrite na to!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK – Nájsť bezpečné miesto, kde schovať všetky vianočné darčeky, môže byť náročné. Jeden muž sa rozhodol, že darček pre manželku uschová v rúre. To však ani zďaleka nebol dobrý nápad. Ako informovala jeho žena vo videu na TikToku, rúru zapla a omylom darček spálila.

Vo videu na TikToku s miliónom zhliadnutí, ktoré aktuálne už nie je dostupné, žena menom Kassi opísala hrôzostrašnú chvíľu, keď našla teplákovú súpravu Glow Waffle Henley Jogger Set od Victoria's Secret uloženú v rúre. Najhoršie na tom bolo, že súpravu našla až po tom, ako zapla rúru. „Keď si váš manžel myslí, že dobrým úkrytom pre vaše vianočné darčeky je rúra,“ napísala k videu, informuje New York Post.

Kassi zrejme zapla rúru, nevediac, že levanduľová súprava je ukrytá vo vnútri. Svoj darček tak spálila. „Ale prečo,“ uviedla vo videu. Sklamaná žena nemohla uveriť, že jej manžel uložil vianočný darček do kuchynského spotrebiča. Mnohí z komentujúcich boli naklonení na jej stranu. „Plánoval to tam nechať celý čas?“ spýtal sa jeden z komentujúcich.

„To je dôvod, prečo darček treba zabaliť, keď ho kúpite. Môžete ho potom nechať na očiach,“ poradil jeden z používateľov sociálnej siete. Kassin manžel Phil v komentároch vysvetlil, že mal to šťastie, že súpravu mohol vymeniť za nový pár. „Aby bolo jasné, schoval som ju, na druhý deň som išiel preč, takže som jej o nej zabudol povedať,“ uviedol. „Našťastie mi ju dovolili vymeniť,“ dodal.

Viac o téme: RúraVianočný darčekVianoceŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu