Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžerka (13) vyrazila dych zoznamom darčekov na Vianoce: Naozaj chce, aby jej rodičia kúpili toto?!

(Zdroj: TikTok/krystianatiana)

NEW YORK - Možno ste aj vy ako deti pred Vianocami krúžkovali v katalógoch veci, ktoré by ste si radi našli pod stromčekom. Zdá sa, že mladšia generácia o robí úplne inak. Príkladom je dievča, ktoré rodičom pripravilo prezentáciu v PowerPointe. Ľudia sú z jeho zoznamu darčekov v šoku.

Tvorkyňa obsahu na TikToku Krystiana je mamou piatich detí. Tento rok jej trinásťročná dcéra Ava pripravila prezentáciu s podrobnými informáciami o tom, čo chce na Vianoce. Na začiatku videa vidno, ako stojí v obývačke pri veľkom televízore, aby ukázala svoju prezentáciu. "Tu je môj vianočný zoznam prianí," povedala hrdo. Na prvej snímke boli nejaké pančuchy vrátane nadýchaných ponožiek, sponiek do vlasov a náramku.

"Koľko stojí náramok?" v pozadí bolo počuť, ako sa pýta jej otec. "Na tom nezáleží," odpovedala tínedžerka. Šperk Van Cleef, ktorý si želá, sa predáva za takmer 5000 dolárov (4560 eur). Ďalej si praje mejkap, snehule a papuče značky UGG, tenisky Nike Air Force 1s, oblečenie, hodinky Apple Watch a mikinu s kapucňou za 70 dolárov (64 eur). 

Video znepokojilo ľudí na sociálnej sieti. Prekvapila ich najmä hodnota vecí, ktoré si Ava želá. Iní ju ale pochválili za to, že si dala námahu a vytvorila pre rodičov prezentáciu. "Urobilo to na mňa dojem," poznamenal jeden z komentujúcich. Ďalší podotkli, že pre rodičov zrejme nebude problém zabezpečiť všetky darčeky, keďže pri pohľade na zábery je zrejmé, v akej domácnosti rodina žije. „Pozriem sa na televíziu a viem, že nie som v rovnakej platovej skupine," skonštatoval jeden užívateľ. 

Viac o téme: ZoznamVianoceDarček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu