Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dvojica si v reštaurácii spravila FOTO na pamiatku: Keď zbadali, čo je na nej, vydesili sa na smrť

(Zdroj: Facebook/Horror Documystery)

LONDÝN - Pár si užíval narodeninovú večeru v ikonickej londýnskej reštaurácii. Aby si tento moment navždy zapamätali, rozhodli sa urobiť niekoľko fotiek. Keď sa však na jednu z nich pozreli, zostali v šoku. Priamo za nimi totiž stálo niečo, čo vyzeralo ako duch vojaka.

V roku 2021 boli 35-ročný Ross Cheeseman a jeho partnerka Georgia Renshaw-Smithová v Londýne a užívali si narodeninovú oslavu v ikonickej reštaurácii Quaglinos, ktorá hostila už mnoho vážených hostí od kráľovnej Alžbety II. až po Eltona Johna. Dvojica popíjala šampanské a pochutnávala si na čerstvých ustriciach. Keď sa fotili, aby mali spomienky na tieto chvíle, zdalo sa, že ich snímky pokazil neželaný hosť, informuje Mirror.

 

This very interesting picture belongs to Ross Cheeseman, this is what he said. This was taken in a very old restaurant...

Posted by Horror Documystery on Saturday, November 11, 2023

Na fotke, ktorej autorom je Ross, v pozadí vidno strašidelnú postavu. Verí, že duch, ktorý sa objavil na ich selfie, bol mŕtvy vojak v uniforme. Tento moment vystrašil servírky reštaurácie aj manažéra. Tvrdili, že nič také nikdy predtým nevideli. 

Po odchode z Quaglinos ukázal Cheeseman fotky svojej rodine. Aj oni boli ohromení záhadným úkazom. "Georgina rodina si myslela, že som tú fotku sfalšoval, ale potom si uvedomili, že je to nemožné vzhľadom na čas, ktorý uplynul medzi jej odfotením a ukázaním," povedal Ross. Zábery neskôr ukázal mnohým ďalším ľuďom a všetkých vystrašili. "Uverejnil som ich na rôznych stránkach a vždy som dostal rovnakú odpoveď, že je to ten najšialenejší záber ducha, aký bol kedy zachytený fotoaparátom." 

Viac o téme: DuchReštauráciaParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu