Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hrôzostrašný moment v mori: Pozor, zlatko, ide priamo k tebe! Toto by ste zažiť nechceli

(Zdroj: TikTok/dronesharkapp)

SYDNEY - Video, ktoré sa len nedávno objavilo na TikToku, desí ľudí. Zachytáva plavcov na obľúbenej pláži v Sydney, ktorí nevedomky plávajú smerom ku žralokom. V posledných momentoch ho zbadajú a odplávajú preč. Podobné stretnutie by nechcel zažiť snáď nikto.

Video zachytáva ženu, ktorá nevedomky pláva smerom ku žralokovi na obľúbenej austrálskej pláži Bondi, zatiaľ čo muž ju nasleduje. "Pozor, zlatko, pozri, ide priamo k tebe. Je veľký," vraví operátor dronu, ktorý letí nad plavcami. Našťastie žena rýchlo zbadala žraloka a obrátila sa k mužovi, ktorý pláva za ňou.

V ďalšom momente je možné vidieť pár žralokov, ktoré číhajú vo vode blízko skupiny nič netušiacich plavcov. Jedného zo žralokov býčích, ktoré môžu dorásť do dĺžky vyše tri metre, neskôr vidno, ako sa blíži k plavcovi. Vyľakaný muž sa okamžite zastavil a žralok odplával.

Ľudia na TikToku prezradili, že by ich podobné stretnutie v mori vydesilo na smrť. Iní ale prezradili, že majú radi momenty, kedy si ľudia uvedomia, že niečo nie je v poriadku. "Pri tomto by sa mi určite rozbúšilo srdce," skonštatoval jeden užívateľ. 

Viac o téme: PlណralokSydney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu