Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hororový útok dvojmetrového klokana: Zaútočil na expolicajta a jeho... Neuveriteľné VIDEO

(Zdroj: Instagram/sbsnews_au)

MILDURE - Bývalý policajt bol na prechádzke so svojimi psami pri rieke Murray v Austrálii. Zrazu sa ocitol zoči-voči rozrušenému klokanovi. Vzal jedného z jeho domácich miláčikov a pokúsil sa ho utopiť. Napokon došlo k bizarnému incidentu, kedy klokan zaútočil na muža.

Mick Moloney z mesta Mildura v štáte Viktória bol v nedeľu 15. októbra na prechádzke pri rieke Murray, keď sa jeden z jeho psov, Hutchy, stratil. Už predtým ale spozoroval, že jeho psy boli nezvyčajne tiché. Až keď sa poriadne pozrel na rieku, uvedomil si, prečo sa správali čudne. 

"Videl som klokana s rukami vo vode, v podstate na mňa len hľadel. Ďalšiu vec, ktorú som videl, bol Hutchy lapajúci po vzduchu, voda sa mu vyliala z úst a trčala mu von len hlava. Povedal som si, robíš si zo mňa srandu?" uviedol Moloney. Neváhal a vkročil do vody, aby klokana odlákal preč a zachránil svojho psa. Bývalý policajt celú konfrontáciu zachytil na kameru. Vo videu je vidieť, ako klokan drží Hutchyho vo vode. "Pusti ho," počuť vo videu. 

Mick zamával na klokana v snahe prinútiť ho, aby pustil psa. Klokan však reagoval silou, udrel Moloneyho a zrazil jeho telefón do vody. Hutchymu aj jeho majiteľovi sa napokon podarilo dostať na breh, pričom počuť, ako sa neveriacky smeje na tom, čo sa práve stalo. "Mám pár škrabancov. Moje predlaktie ma väčšinu dňa poriadne bolelo. Bol to celkom dobrý úder," uviedol. Napriek nepríjemnému incidentu Austrálčan neplánuje zmeniť svoju pešiu trasu. 

Viac o téme: PesKlokanútok Austrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu