Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hororové VIDEO obrovského aligátora, ktorý sa ukrýval v kanáli: Z čeľustí mu trčalo... OCH NIE!

(Zdroj: X/tracknewsng)

FLORIDA - Minulý týždeň sa obyvateľom Floridy naskytol hrôzostrašný pohľad. V jednom kanáli našli štvormetrového aligátora, ktorý mal v čeľustiach ľudské telo. Svedok incident okamžite nahral na video, ktoré sa neskôr objavilo na sociálnych sieťach.

Jeden z miestnych obyvateľov spozoroval plaza na obytnej ulici v Largo, malej komunite, ktorá sa nachádza len šesť kilometrov južne od pláže Clearwater, uviedol New York Post. "Vedel som, že má v ústach telo, tak som začal nahrávať," citoval portál JaMarcusa Bullarda, ktorý bol v tom čase na ceste na pracovný pohovor.

Po objavení aligátora však okamžite kontaktoval hasičský zbor Largo. Po príchode posádka živočícha vytiahla z kanála von a niekoľkokrát zneškodnila strelnou ranou. 

Udalosť potvrdil aj úrad šerifa okresu Pinellas. Miesto, kde k nej došlo, sa nachádza v tesnej blízkosti obľúbeného parku Ridgecrest, ktorého jazero sa pravidelne stáva útočiskom mnohých aligátorov. Príčinu smrti muža, ktorého aligátor držal v papuli, momentálne vyšetrujú orgány činné v trestnom konaní.

Viac o téme: MŕtvolaAligátorFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu