Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia sa štyri roky snažili splodiť dieťa: Lekári v šoku, žena bola stále panna! Sexovali nesprávne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PI-ŤIE - Manželský pár z Číny zúfalo túžil po dieťati. Nedokázali pochopiť, ako je možné, že sa im ho ešte nepodarilo splodiť. Pravdu sa dozvedeli až po tom, ako vyhľadali odbornú pomoc. Zdravotníci zistili, že dvojica sexuje nesprávnym spôsobom.

Nemenovaná dvojica z mesta Pi-ťie v juhozápadnej čínskej provincii Kuej-čou vyhľadala odbornú radu po tom, čo sa im nedarilo splodiť dieťa. Ani napriek tomu, že mali pravidelný pohlavný styk. Lekári ale veľmi rýchlo zistili, že žena je stále panna. "Boli veľmi mladí, muž mal 26 a žena 24. Boli zdraví, no napriek tomu ani po štyroch rokoch manželstva nesplodili dieťa. Rodina ich kvôli tomu veľmi stresovala," povedala pôrodníčka Liu Hongmeiová, informuje Mirror.

Manželia sa štyri roky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena prezradila, že pri sexe vždy pociťovala nezvyčajnú bolesť, no pretrpela ju v nádeji, že otehotnie. Gynekologička preto predpokladala, že pacientka mohla trpieť nejakým gynekologickým ochorením. Hongmeiová napokon preskúmala jej konečník, a práve vtedy zistila, že manželia mali štyri roky omylom análny sex. Odovzdala im preto príručku o sexuálnej výchove.

Zdá sa, že táto rada zabrala, pretože o niekoľko mesiacov neskôr žena otehotnela. Hongmeiovej, ktorá je dnes už na dôchodku, oznámili, že konečne čakajú dieťa a ako dar poslali do nemocnice sto vajec a živú sliepku. "Štyri roky manželstva a ani on, ani ona nevedeli, ako otehotnieť. Páry, ktorým chýbajú všeobecné znalosti, sú veľmi zriedkavé. Nie je však nezvyčajné, že ľuďom chýbajú znalosti alebo ich majú mylné," dodala doktorka.

Viac o téme: DieťaSexManželstvoTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu