Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena má neznesiteľnú menštruáciu, vyhýba sa jej tehotenstvom: Manžel sa ju chystá oplodňovať každý rok!

(Zdroj: TikTok/thealexanderfamilyy)

NEW YORK - Influencerka a mamička Chantel Schniderová vymyslela neortodoxný spôsob, ako sa vyhnúť svojej mizernej menštruácii. Riešenie spočíva v neustálom tehotenstve, vďaka ktorému cyklus vôbec nedostane. Ľudia sú touto praktikou ohúrení.

Kanadská mama dvoch detí, ktorá aktuálne čaká tretie, vo videu na TikToku podrobne opísala svoje bizarné preventívne opatrenia proti menzesu. "Keď každý rok otehotniete, nemusíte sa zaoberať menštruáciou," vyhlásila. Spolu s manželom Aaronom Alexandrom pravidelne uverejňujú videá o skúškach a trápeniach spojených s očakávaním malého uzlíka radosti.

V šesťsekundovom videu je možné vidieť ženu s dieťaťom, ako tancuje s rodinou a kŕmi svojho priateľa sladkosťami. Schniderová napriek tomu tvrdí, že jej tehotenstvá nie sú prechádzkou ružovou záhradou, no je to podľa nej oveľa lepšie ako menštruovať.

Američanka údajne plánuje mať až desať detí, takže svojím cyklom sa nasledujúce roky trápiť nemusí. Netreba dodávať, že jej nekonvenčná metóda vyvolala zmiešané recenzie. Zatiaľ čo niektorí považujú Chantel za supermamu, iní je odporučili, aby radšej používala antikoncepciu.

Viac o téme: MenštruáciaRodičovstvoTehotenstvo Influencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu