Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študentka (23) si užívala rande naslepo, mladíka zavolala do hotela na sex: Krutý zvrat počas styku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEVADA - Študentka Nika Nikoubinová počas sexu bodla muža, s ktorým mala rande naslepo. Podľa jej slov išlo o odvetu za útok amerického bezpilotného lietadla, ktoré v roku 2020 zabilo iránskeho veliteľa. Dievčina mala počas hrozného činu halucinácie a myslela si, že je postava Salmy Hayek vo filme "Od súmraku do úsvitu".

Nikoubinová z Texasu za bodnutie Daniela Trevina do krku počas sexu v hotelovej izbe v marci 2022 dostala tri roky podmienečne, informuje New York Post. Mladá žena trpela ťažkými depresiami, schizofréniou a bipolárnou poruchou. Na súde uviedla, že ako 18-ročná bola znásilnená a úplne nerozumela vplyvu, ktorý mal tento incident na jej duševné zdravie. Tvrdila tiež, že pred stretnutím s Trevinom v hoteli strávila desať dní v zdravotníckom zariadení.

Myslela si, že je Salma Hayek

"Moja myseľ bola v šialenom stave. V podstate som sa pozrela do zrkadla a pomyslela som si: ‚Táto herečka je krásna‘. Myslela som si, že som Salma Hayek z Od súmraku do úsvitu a halucinovala som, že mám okolo ramena hada," priblížila študentka s odkazom na film Quentina Tarantina z roku 1996. So svojou obeťou sa zoznámila prostredníctvom aplikácie Plenty of Fish. Neskôr sa dvojica rozhodla stretnúť sa kvôli sexu v hoteli Sunset Station 5. marca 2022. Počas sexu Nika zaviazala mladíkovi oči a potom ho bodla do krku ružovým kuchynským nožom, ktorý si priniesla so sebou. Poškodený vypovedal, že ju od seba odstrčil po tom, čo pocítil ostrú bolesť a zakričal: "Čo to robíš?" Nikoubinová následne rýchlo ušla z hotelovej izby, no čoskoro ju chytila ​​polícia.

"Zašlo to tak ďaleko, že aj keď som bola v putách, stále som si myslela, že som postava z filmu. Myslela som, že potom zahráme scénu z väzby, akože tú scénu natočíme vo väzení. Keď ma vypočúvali, myslela som si, že som televízna postava. Myslela som si, že som Carrie z ‚Homeland‘ a predstavovala som si, že kamera za mnou nakrúca všetky tie scény." 

Počas výsluchu dievčina, ktorá prišla do USA z Iránu, keď mala dvanásť rokov, povedala detektívom, že preliala americkú krv z nenávisti a pomsty za americké zabitie iránskeho vojenského vodcu Kásema Solejmáního. To, že bodla Daniela, si údajne uvedomila až o šesť týždňov neskôr, keď bola zavretá vo väzenskej cele. Na súde jej právnik uviedol, že príčinou jej činu bola psychotická epizóda.

"Mala som halucinácie. Bola som pod vplyvom alkoholu. Nerobila som to, čo ma naučili rodičia. To všetko spolu viedlo k tomu, že som mala manickú epizódu. Schizofrénia a bipolárna porucha. To všetko pred mojím zatknutím," vysvetlila s tým, že lieky užívala neustále. 

Viac o téme: SexŠtudentkaútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu