Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dovolenkári na Sardínii neverili vlastným očiam: Išli sa najesť do bufetu a tam... dcére som musel zakryť oči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SARDÍNIA - Taliansky hotel rozrušil dovolenkárov, ktorí si prišli vychutnať popoludňajší bufet. Ako sa totiž ukázalo, hlavnou atrakciou bola polonahá zamestnankyňa poliata čokoládou. Vedenie hotela sa za incident ospravedlnilo a prisľúbilo, že sa to už nebude opakovať.

Dovolenkári hotelovej spoločnosti VOI v Golfo Aranca na ostrove Sardínia zostali v šoku, keď prišli na popoludňajší bufet, ktorý zahŕňal sendviče, koláče a polonahú ženu. Manažér ľudských zdrojov Federico Mazzieri bol medzi hosťami štvorhviezdičkového hotela. Pohľad na nahú ženu pokrytú čokoládou ho ohromil. „Bol som so svojou 14-ročnou dcérou a obaja sme boli šokovaní tým, čo sme videli,“ uviedol Mazzieri vo svojom príspevku na Linkedine.

„O čom, preboha, premýšľalo vedenie hotela? Bola to jednoducho objektivizácia ženskej postavy. Bola poliata čokoládou a musela tam byť polhodinu. Hotel deň predtým propagoval čokoládovú sochu a bolo jasné, čo tým mysleli,“ napísal ďalej znepokojený dovolenkár. Spolu s dcérou sa kvôli tomuto incidentu rozhodol stráviť večer v iných častiach hotela.

Zdroje z hotela uviedli, že ženou bola 20-ročná členka animačného štábu, informuje Daily Mail. Spoločnosť VOI Hotels vo svojom ospravedlňujúcom vyjadrení uviedla: „Predovšetkým by sme chceli našim klientom, ktorí boli v hoteli, ponúknuť naše najúprimnejšie ospravedlnenie. Hlboko ľutujeme tento incident a chceme zopakovať, že sme nikdy nemali v úmysle skresľovať niečo iné ako hodnoty, ktoré zastávame.“

Viac o téme: DovolenkaHotelTalianskoSardínia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu