Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena našla na ulici peňaženku plnú bankoviek, keď ju zdvihla... neuveríte, čo sa stalo

(Zdroj: Twitter/TheFigen_)

LONDÝN - Video zachytávajúce okamih, keď istá žena zdvihla predmet, ktorý vyzeral ako peňaženka, koluje na internete a rozdeľuje jeho divákov do dvoch skupín. Kým jedna z nich uvádza, že ide o krutý žart, druhá je presvedčená o tom, že autor príspevku urobil skvelý reklamný ťah.

V krátkom videu zdieľanom na Twitteri dvíha jedna žena z chodníka peňaženku, z ktorej vytŕčajú bankovky v hodnote 50 a 100 eur. O chvíľu však zistí, že sa nechala nachytať a ide o dômyselnú reklamu. V "peňaženke" totiž nie sú žiadne peniaze, ale ponuka pizze z prevádzky Crust. 

Video si pozrelo viac ako deväť miliónov ľudí a ich reakcie sa rôznia. Niektorí uvádzajú, že takýto marketing je geniálny a šikovný, zatiaľ čo mnohí ho vnímajú ako krutý a nečestný. Jeden z komentujúcich sa domnieva, že ide o reklamu ďalšej úrovne a druhý súhlasne poznamenal, že toto si určite každý zapamätá.

Tretí sa vyjadril: "Toto je marketing vo svojej najlepšej podobe. Geniálne." Iný naopak uviedol, že by ho niečo také poriadne naštvalo. "Predstavte si, koľko ľudí na to naletelo," komentoval. Doteraz nie je známe, kde presne video vzniklo a kde sa nachádza konkrétna prevádzka.

Viac o téme: PeňaženkaVtip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu