Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Žena si pred spaním zabudla sňať prsteň: Nasledoval totálny horor, pozrite na jej ruku!

(Zdroj: TikTok/briannap31)

NEW YORK - Žena na TikToku zdokumentovala svoje niekoľkohodinové utrpenie, keď sa pokúšala z prsta zvliecť prsteň. Vysvetlila, že si ho zabudla dať na noc dole. To viedlo k obrovskému opuchu, kvôli ktorému musela navštíviť pohotovosť.

Briana z New Yorku tvrdí, že po noci strávenej vonku rýchlo zaspala a nezložila si prekrížený prsteň z prostredníka. "Toto nie je príbeh o soboch. Toto je skutočný hororový príbeh. Tento prsteň sa nedá sňať. Oceníme akékoľvek rady," uviedla vo videu zverejnenom na TikToku. 

Potom pokračovala predvádzaním rôznych metód, ktoré vyskúšala, vrátane namáčania prsta v ľadovej vode, zdvihnutia ruky nad hlavu v snahe zmierniť opuch a dokonca omotania prsta šnúrkou. "Pre všetkých, ktorí sa pýtajú, nie, nie je dole a toto je najhorší deň v mojom živote. Čau," napísala k inej fotografii vo videu.

Američanka sa nakoniec rozhodla obrátiť sa na odborníkov na urgentnom príjme. Mnohí komentujúci však boli zmätení z toho, ako jej mohol takto uviaznuť prsteň na prste. "Spala som každú noc s prsteňmi už viac ako desať rokov a toto sa mi nestalo ani raz. Je toto normálne?" uviedla jedna žena. "Je to o dehydratácii," ozval sa ďalší komentujúci. Ďalší ostatným poradil, že ak sa im stane niečo podobné, majú zavítať do klenotníctva. Sám v jednom pracuje a tvrdí, že uviaznutý prsteň na ruke vždy odstránia zadarmo. 

Viac o téme: OpuchPrsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu