Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Milionári si rezervovali celý hotel na sex orgie: HNUS, čo po sebe zanechali na stenách a strope

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Skupina milionárov si rezervovala celý hotel na orgie, no zamestnanci zostali nepríjemne prekvapení, keď boháči odišli. V jednej z izieb totiž našli stopy výkalov, krvi i semena. Na tento výjav si spomenul anonymný manažér hotela, ktorý nešpecifikoval presnú lokalitu.

Istý pracovník hotela si zaspomínal na hrôzostrašnú izbu, ktorú museli upratať. Bola pokrytá krvou, výkalmi a ľudskými výlučkami, ktoré našli na stenách, podlahe a strope. Všetko tam zanechali milionári, ktorí si celý hotel rezervovali na orgie. Jeho kolega priniesol špeciálne svetlo, ktoré odhalilo škvrny od ľudských exkrementov na strope kúpeľne a stenách spálne.

Manažér, ktorý sa v hotelierstve podľa svojich slov pohybuje už desať rokov, povedal, že skupina asi šesťdesiatich boháčov si rezervovala celý hotel. Cena za dve noci sa pohybovala okolo 250 000 dolárov (227 000 eur). Chlapík, ktorý vraj pracuje len v luxusných hoteloch, sa posťažoval, že čím je izba drahšia, tým častejšie sa k vám hostia správajú, ako keby ste ani neboli ľudskou bytosťou. Jeden pár dokonca počkal, kým do izby vkročí upratovacia služba, až potom začal s milostnými radovánkami. "Chceli niekoho, kto sa bude pozerať," povedal manažér. 

V jednej z kúpeľní našli odrezanú hlavicu na sprche. Namiesto toho tam hosť pripevnil 120 centimetrov dlhú análnu sondu. "Bolo to také nechutné. Po všetkej dráme, duševnej traume, ktorou sme prešli kvôli tejto skupine, keď sa svedkami jej orgií stalo asi tridsať zamestnancov, sme na prepitnom zarobili 20 dolárov (18 eur)," dodal znechutený manažér.

Viac o téme: HotelMilionárSexOrgie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu