Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bizarné VIDEO bežiacich korytnačiek je hitom: Ľuďom sa nechce veriť, že je pravé, ale je!

(Zdroj: Twitter/RedLightning420)

NEW YORK - Video na Twitteri šokovalo užívateľov. Zachytáva skupinu korytnačiek, ktoré sa pohybujú abnormálne rýchlo. Mnohí preto pochybujú o tom, či sú zábery skutočné. Iných pobavili a tvrdia, že odteraz už budú veriť príbehom o tom, ako ľudí naháňali korytnačky.

O korytnačkách je známe, že sa pohybujú veľmi pomaly. O to viac ľudí šokovalo video, ktoré sa nedávno objavilo na Twitteri. Vidno na ňom skupinu mohutných korytnačiek, ako šprintujú krúživým pohybom.

Pravdou je, že korytnačky v skutočnosti môžu prejsť aj viac ako sto kilometrov denne v závislosti od ich veľkosti. Tieto zábery dokazujú, že naoko pomalé zvieratá sa dokážu pohybovať veľmi rýchlo. "Môžu bežať?" spýtal sa užívateľ, ktorý video zverejnil.

Mnohí špekulovali, či video nie je zrýchlené, pretože nedokážu pochopiť, ako sa korytnačky môžu pohybovať tak rýchlo. "Pred rokom mi jeden kamarát povedal, že ho prenasledovala korytnačka. Teraz mu už verím," napísal jeden užívateľ. "Kde to je? Vyzerá to ako pozadie boja Mortal Combat," poznamenal ďalší. Pre zaujímavosť, najrýchlejšou korytnačkou na svete je Bertie, ktorá dokáže šprintovať rýchlosťou 0,28 metra za sekundu.

Viac o téme: Korytnačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu