Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mark Zuckerberg odhalil, čo ukrýva pod tričkom: Fúha, takéto telo by ste nečakali!

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg (Zdroj: SITA/AP Eric Risberg)

NEW YORK - Marka Zuckerberga asi drvivá väčšina ľudí pozná ako počítačového čudáka, ktorý celé dni programuje a premýšľa nad tým, ako inak by sa dala ešte vylepšiť najrozšírenejšia sociálna sieť na svete. Jeho najnovší záber vás preto určite prekvapí - je na ňom zachytený polonahý a poriadne vypracovaný.

Mark Zuckerberg poriadne prekvapil, keď nedávno začal trénovať s dvojicou UFC šampiónov - Israelom Adesanyaom a Alexandrom Volkanovskim. Séria fotografií ich zachytáva len v šortkách, pričom zakladateľ Facebooku medzi nich dokonale zapadne. "S Markom to nie sú žiadne žarty, toto je vážny biznis," okomentoval zábery Adesanya. 

Zuckerberg si vraj tréning veľmi užil a športovcom poďakoval. "Bolo mi cťou s vami trénovať!" napísal na Instagrame. Mnohí ľudia si všimli, že je vo vynikajúcej fyzickej kondícii a zložili mu komplimenty. 

Jeden z najbohatších ľudí sveta začal trénovať, aby sa pripravil na súboj v klietke, na ktorý ho v júni vyzval Elon Musk. Mnohí ľudia si mysleli, že ide o žart, ale dvojica to myslí vážne, čo potvrdila aj prezidentka organizácie UFC Dana Whiteová. Termín ani miesto zápasu nie je ešte známe. 

Viac o téme: Facebook Elon MuskMetaMark Zuckberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu