Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Majitelia Jeepov sú uchvátení, v každom aute sa ukrýva tajný detail! Našli ste ho?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ani zarytí fanúšikovia áut značky Jeep možno nevedeli o skrytom detaile, ktorý sa nachádza na každom vozidle. O túto informáciu sa na Facebooku podelila jedna z majiteliek vozidla, čo rozprúdilo horlivú diskusiu. Ide o 3D výstupky, ktoré zobrazujú zvieratá, ako sú gekon, pavúk či žralok.

Ľudia si uvedomili, že každý Jeep má svoje vlastné zviera - od gekona pod stieračom čelného skla po pavúka na uzávere palivovej nádrže a malého chrobáka v držiaku pohárov. Na sociálnych sieťach sa rozprúdila živá konverzácia po tom, čo o objave informovala jedna z majiteliek tohto auta. "Po rokoch, čo som majiteľkou džípu, som zistila, že každý má niečo, čo sa nazýva veľkonočné vajíčko a reprezentuje to zviera na vašom aute," napísala a zároveň vyzvala ostatných, aby prehľadali svoje vozidlá a našli ukryté zvieratko.

 

So after years of being a Jeep owner I found out that every jeep has a thing called an Easter egg which is a an animal...

Posted by Maureen Evangelista on Friday, May 15, 2020

Podľa Jed Co tieto malé stvorenia reprezentujú vlastnosti značky, ako napríklad priľnavosť pri jazde mimo cesty pripomína gekona. "Vôbec som o tom netušila," napísala jedna užívateľka. Niečo podobné vraj majú aj iné značky. "Corsa má na odkladacej skrinke žraloka, keď ju vytiahnete," uviedol jeden chlapík. Pri následnej kontrole našli ďalší majitelia Jeepov na zadnom okne hada a v kufri zase žraloka. 

 

I love finding the Jeep Easter eggs when detailing the interior! Adds alittle more of a challenge!

Posted by VanHouten Detailing LLC on Wednesday, June 14, 2023

V roku 2020 istého študenta Univerzity v Cincinnati uchvátilo, keď si všimol 3D vykreslenie pavúka skrytého v nádrži na benzín. Pri ďalšej kontrole našiel aj iné prvky originálneho dizajnu Jeepu a siluetu Sasquatcha. "Kúpil som si svoje prvé auto. Zábavným faktom na džípoch je, že každé má skryté zviera, ktoré sa nazýva veľkonočné vajíčko. Nuž, dlho som nemohol nájsť to svoje, no jedného dňa som tankoval a zbadal pavúka, ktorý sa ku mne rútil a potom som si uvedomil, že je to moje veľkonočné vajíčko," vysvetlil mladík. Keď sa na 3D prvok zadíval bližšie, zistil, že je pri ňom bublina, v ktorej je napísané: "Ciao, baby"

@jackiefosterrealtor 🕷JEEP WAS REALING TRYING TO GET ME.🕷🤦🏼😂 #fyp #jeepsoftiktok #spider ♬ original sound - Jackie

Podľa Motor Authority sa prvé veľkonočné vajíčko automobilky objavilo v roku 1997 v modeli Jeep Wrangler TJ. Ďalšie veľkonočné vajíčka, ktoré možno nájsť v automobiloch Jeep Wrangler, Cherokees, Renegades a niektorých ďalších, zahŕňajú obrázok džípu Willys, originálne vzory Jeep na podlahových koberčekoch či mapu mesta Moab v Utahu.

Viac o téme: AutoVodičJeep
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu