Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Letuška radí: Tieto veci nikdy nepoužívajte v hoteli, vyhnete sa nepríjemným prekvapeniam

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Letuška sa vo virálnom videu podelila s niekoľkými radami o tom, čo všetko nerobiť pri návšteve hotela. O mnohých z nich väčšina ľudí pravdepodobne nikdy predtým neuvažovala. Na niektoré obzvlášť upozorňovala, no aj jej sledovatelia pridali zaujímavé tipy.

Prvým tipom letušky je nepoužívať poskytnuté kozmetické produkty, o ktorých si nie ste istý, že ich nikto predtým nepoužil. Hovorí, že počula hororové príbehy o zlomyselných ľuďoch, ktorí kozmetické fľaštičky napĺňali rôznymi bláznivými vecami, ako napríklad krém na odstraňovanie chĺpkov. Mladá žena tiež upozornila na používanie niektorých kávovarov, pretože sa ťažko čistia, a na šálky, ktoré nie sú zabalené v plaste. Podobne je na tom aj vedierko na ľad, ktoré vraj niektorí ľudia používajú na iné veci. Letuška na záver pridala odporúčanie nosiť so sebou antibakteriálny sprej, aby ste mohli dezinfikovať nábytok či predmety, ktoré chcete používať.

@t_marie_the_fa_bartender Lets talk about what not to do FA style! Im giving some tips! What else do ya’ll want to know #hotel #traveltiktok #dontdoit #flightattendant #blackflightattendants #nonrevlife #travellife #hotelsecrets ♬ Monkeys Spinning Monkeys

Užívatelia sa v komentároch podelili o svoje vlastné tipy. Jeden z nich odporučil si do hotelov vždy vziať vlastné utierky a uzatvárateľné vrecúška. Ďalší vyzval na to, aby si ľudia zabezpečili kamerový detektor. "Šialené, koľko kamier je skrytých. Dajú sa lacno zohnať na Amazone." 

K tomuto varovaniu sa pridáva Tiktokerka kennedyallegedly, ktorá v jednom z videí porozprávala o tom, ako počas dovolenky s priateľmi našli v ubytovaní skrytú kameru. Prezreli každú jednu sprchovú hlavicu, rámy obrazov, kľučky dverí a zvyšok interiéru. V kúpeľni objavili zásuvku, ktorá sa nedala otvoriť, vyzerala, akoby nefungovala. Nakoniec v nej objavili malý objektív kamery.

Viac o téme: HotelUbytovanieLetuška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu