Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bizár v súdnej sieni: Muža odsúdili na 36 rokov väzenia, keď uvidíte, čo potom urobil!

(Zdroj: Youtube/A&E)

ARKANSAS - Kamera zachytila muža, ktorý odkráčal zo súdnej siene, keď sa nikto nepozeral, hoci bol uznaný vinným. Bizarný prípad sa odohral na súde v Arkansase ešte v roku 2019, no momentálne sa opäť šíri na sociálnych sieťach. Policajtom sa obvineného na druhý deň podarilo chytiť a odviezť do väzenia. Za svoj útek ale trest navyše nedostal.

Mysleli by ste si, že po tom, ako niekoho uznajú vinným a odsúdia na dlhý čas vo väzení, ho okamžite obklopia muži zákona a nespustia z oči. To očividne neplatí úplne všade. Joeymu Wattsovi sa napriek rozsudku o vine podarilo jednoducho vstať a vyjsť zo súdnej siene. Stál pred súdom v okrese Grant County v meste Sheridane a čelil obvineniam z ťažkého napadnutia a držby strelnej zbrane, ale kým bola porota mimo súdu a rozhodovala o jeho osude, Watts vyšiel zo súdnej siene von. Porota ho napokon uznala vinným. Ako však možno vidieť na videu, Wattsa nikto nesledoval, pretože pokojne odkráčal preč. 

O deň neskôr ho však muži zákona zadržali a Joey skončil vo väzení. Zástupca prokurátora Norman Frisby vysvetlil, že Watts bol obvinený z toho, že sa 29. novembra 2018 vo svojom dome vyhrážal žene brokovnicou. Jeho právnik mu údajne radil, aby neodchádzal, ale on ho nepočúvol. 

 

Surveillance video shows Joey Watts sitting next to his attorney before he gets up and walks away.

Posted by KOAA 5 on Friday, October 25, 2019

Frisby dodal, že v tom čase nebol nablízku žiadny ďalší súdny úradník, ktorý by odsúdenému zabránil odísť. Polícia následne zatkla aj ďalších troch ľudí, ktorí Wattsovi pomáhali pri úteku z budovy súdu. Celkovo dostal 36 rokov väzenia, z toho desať rokov za napadnutie a 26 rokov za držbu strelnej zbrane. Za jeho útek zo súdu neboli vznesené žiadne ďalšie obvinenia.

Viac o téme: VäzeňOdsúdený
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu