Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina umyla dredy priateľovi po šiestich rokoch: Keď uvidíte ten humus vo VIDEU...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TikTok/alessandrasophiaa)

LONDÝN - Žena umyla svojmu priateľovi dredy po neuveriteľných šiestich rokoch. Nepoužila na to len klasický šampón, ale ingrediencie, ktoré sa bežne používajú na umývanie kúpeľne či kuchyne. Proces stihla zdokumentovať a ľudí teraz jej video fascinuje.

Alessandra tvrdí, že priateľove vlasy detoxikovala. Použila pri tom kombináciu sódy bikarbóny, citrónovej šťavy a jablčného octu. Výsledok vidieť okamžite už len zmenou farby vlasov. Vo videu, ktoré nazbieralo sedem miliónov videní, dievčina vysvetľuje, že takúto očistu treba robiť každých pár mesiacov, aby sa odstránila špina, mastnota a zabránilo sa krepovaniu vlasov. 

V ďalšom videu tento proces zopakuje dvakrát, pričom dredom sa venuje separátne. Nakoniec ich umyje šampónom a odhalí výsledok - vlasy pôsobia pevnejšie, dlhšie a blond. "Len aby som objasnila, pravidelne si umýva vlasy, toto bol len prvý detox. Detoxikácia je silnejšia ako obyčajné umývanie, takže sa nerobí príliš často. Normálne si stačí umyť a upraviť pokožku hlavy," priblížila. 

Ľudí video fascinuje. "Vyzerá to plnšie a dlhšie," napísal jeden z užívateľov. "Jeho dredy sú teraz bezchybné," skonštatoval ďalší. 

Viac o téme: HygienaDetoxDredyVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu