Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Blondínka nemôže nosiť bikiny bez toho, aby na ňu ľudia nečumeli: Fascinujú ich moje prsia!

(Zdroj: TikTok/harperkaminski)

LOS ANGELES - Influencerka Harper Kaminskiová vo svojom videu poukázala na nepríjemné komentáre užívateľov sociálnej siete, ktorými útočia na jej vzhľad. Arogantné a necitlivé poznámky sa týkajú najmä jej veľkého poprsia.

Video, v ktorom sa Harper oborila na ľudí, aby ju prestali odsudzovať kvôli jej väčšiemu poprsiu, nazbieralo množstvo videní. Mladá žena, ktorá nemá problém priznať, že má veľké prsia, poukázala na reakcie, akými ju mnohí častujú, keď má na sebe plavky. "Keď sa na mňa dospelí škaredo pozerajú za to, že mám na sebe bikiny a veľké prsia," uviedla na TikToku. 

Príspevok bol zdieľaný ešte vlani, ale opäť získava na popularite a zaplavujú ho mnohé komentáre, v ktorých sa ženy podelili o svoje vlastné boje súvisiace s poprsím. "Čo to od nás chcú? Keby som ich mohla skryť, urobila by som to," vyjadrila sa jedna z nich.

@harperkaminski

blows my mind to see myself back then

♬ original sound - 🃏

"Dokonca aj moji kamaráti komentujú, keď mám na sebe normálne tričko, že sa veľa odhaľujem. Akože čo mám robiť? Odstrihnúť si ich?" posťažovala sa druhá. Iné ženy sa domnievajú, že ľudia, ktorí Kaminskiovú súdia, jej iba závidia, pretože je sexi. Ďalší ľudia zas podotkli, že jej prsia vôbec nie sú také veľké a že sú úplne normálne. 

Viac o téme: Prsia Influencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu