Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Poliaci boli svedkami ZÁZRAKU: Toto sa im zjavilo na kmeni stromu! Utekali po Bibliu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARCZEW – Obyvatelia poľského mesta boli svedkami bizarného javu. V stredu ráno sa zišli a modlili sa pod stromom na sídlisku. Na kmeni sa údajne objavil obraz Ježiša, ktorý niektorí považujú za obraz Matky Božej. Mnohí veria, že ide o zjavenie.

Obyvatelia jedného z blokov sídliska v poľskom Parczewe nedokázali uveriť svojim očiam. V stredu ráno 17. mája sa spoločne zhromaždili okolo stromu a začali sa modliť. Na kmeni sa totiž objavil obraz Ježiša. Iní však na kmeni videli podobizeň Matky Božej. „Verím, že je to zjavenie,“ povedal jeden z obyvateľov pre miestne médiá. Svetlejšie pruhy na tmavom kmeni pripomínajú tvár so svätožiarou. Miestnych Poliakov tento výjav dojal a tvrdia, že sú svedkami zázraku. Niektorí so sebou dokonca priniesli Bibliu.

„Verím, že je to zjavenie. O všetkom som sa dozvedela od priateľov a odišla som z domu. Toto je znak Božej prozreteľnosti,“ povedala obyvateľka Parczewa Anna v rozhovore pre webovú stránku 24wspolnota.pl. Podľa miestnych pozorovali prvé známky „zjavenia“ už v nedeľu 14. mája.

Viac o téme: PoľskoZjavenie JežišaParczew
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu