Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozospatá medvedica baví internet: Mnohí však netušia, aký mala ťažký život

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KYJEV – Ľudí na sociálnych sieťach posledné dni zabáva rozospatá medvedica. Strapatá, čerstvo zobudená a dezorientovaná šelma však vzbudzuje sympatie. Mnohí používatelia sociálnych sietí s ňou súcitia, pretože má za sebou ťažký život.

Zvierací útulok White Rock Bear Sanctuary začiatkom týždňa zverejnil video medvedice na sociálnych sieťach s popisom: „Takto začínam pracovný deň. V pondelok sme všetci ako Čada.“ Na záberoch himalájska hnedá medvedica pomaly vylieza zo svojho brlohu, rozospato žmurká a postáva. Čada má 24 rokov a vyrastala v drsných podmienkach pojazdného cirkusu. Neskôr ju pôvodný majiteľ predal do súkromnej show, kde sedem rokov žila v malej hrdzavej klietke. Do útulku sa dostala v roku 2019. Kvôli liečbe má zlý zrak a takmer žiadne zuby, uviedli predstavitelia útulku. Dodali, že je hviezdou ich medvedej rodiny kvôli jej charakteru a túžbe po živote, píše Miami Herald.

Video sa stalo okamžite virálnym, ľudí na sociálnych sieťach pobavilo. „Keby pondelok bol medveď,“ napísal jeden z používateľov. „Skutočné zábery, ako ráno vstávam z postele,“ napísal iný. „Niekto si dá kávu,“ dodal ďalší komentujúci.

Viac o téme: útulokMedveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu