Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž si chcel dať vytvoriť rodokmeň: Šokujúce odhalenie o jeho dvojičkách, toto nemal nikdy vedieť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nemenovaný Američan sa po sedemnástich rokoch ocitol v nepríjemnej a nezávideniahodnej situácii, ktorú opísal na Reddite. Nielenže odhalil neveru svojej manželky, ale zistil aj to, že dvojičky, o ktorých si celý čas myslel, že sú jeho, splodil niekto iný.

Muž známy pod užívateľským menom Throw-Away_familife zostal v šoku, keď zistil, že ho v minulosti podviedla manželka a že dvojčatá, ktoré vychovával sedemnásť rokov, nie sú jeho. Dozvedel sa to po tom, ako sa jeho deti podrobili náhodnému testu DNA kvôli databáze Ancestry, ktorá vyhotovuje grafické rodokmene. S Kelly sa zoznámil na maturitnom večierku. "Poznáme sa viac ako dvadsať rokov a manželmi sme väčšinu času. Máme dvojčatá - chlapca a dievča. Pred dvoma dňami som zistil, že nie sú moje," napísal na Reddite

Muž si chcel dať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Keď konfrontoval manželku, rozplakala sa a ospravedlnila. Vysvetlila, že počas jednej z ich prvých manželských kríz sa opila a len raz sa vyspala s cudzím mužom. Potom manželovi už vraj nikdy nebola neverná. Jej priznanie autora príspevku úplne zmiatlo a doteraz nie je schopný prijať, čo sa stalo. "Zrada ma dezorientovala. Povedal som Kelly, že potrebujem čas, aby som to spracoval a momentálne bývam v hoteli. Už ani neviem, čo robím. Posledné dva dni boli ako v hmle. Cítim sa ako zombie. Nemám v úmysle opustiť svoje deti. Možno nie som ich otec, ale stále sa tak cítim a mám ich veľmi rád." 

Manželia si najnovšie naplánovali návštevu u odborníka, aby zistili, či sa im podarí zachrániť rozpadnutý vzťah. Pod príspevkom  sa objavilo množstvo komentárov. "Kto by to bol povedal, že Ancestry rozbíja rodiny," píše sa v jednom. "Možno si nebola istá, ale určite vedela, že je tu šanca. Tehotenská matematika nie je až taká zložitá," skonštatoval ďalší užívateľ. "Sedemnásť rokov klamala nielen tebe, ale aj svojim deťom. Nech už urobíte akékoľvek rozhodnutie v súvislosti s ňou, aspoň sa snažte udržať vzťah s deťmi. Krv rodinu nerobí," myslí si iná osoba. 

Viac o téme: DetiDvojičkyNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu