Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík nastúpil do metra a tam... Wiliam a Kate! Z VIDEA ich nečakaného stretnutia sú ľudia hotoví

(Zdroj: TikTok/francis.bourgeois)

LONDÝN - Britský TikToker Francis Bourgeois sa na sociálnej sieti venuje svojej veľkej vášni - vlakom. Pred pár dňami pravdepodobne zažil vrchol svojej záľuby, keď sa v londýnskom metre stretol s princom Wiliamom a Kate Middleton. Pohotovo to stihol aj zdokumentovať

TikToker s tromi miliónmi sledujúcich zverejnil video, ktoré zachytáva jeho stretnutie s princom Wiliamom a jeho manželkou, princeznou z Walesu. Tí minulý piatok večer pred korunováciou kráľa Karola III. navštívili pohostinstvo Dog and Duck pub v londýnskom Soho, kam sa vybrali mestskou dopravou. "Už ste sa niekedy ocitli na stanici Tottenham Court Road a chceli ste ísť na východ a vlak, ktorým ste chceli ísť ste chceli dostať, je pripravený odísť," opýtal sa mladík na začiatku. 

@francis.bourgeois The Elizabeth Line sprint at Tottenham Court Road is quite enjoyable once you get used to it! #trains ♬ original sound - Francis Bourgeois

Po tom, ako sa usadil na miesto, si všimne prominentnú dvojicu. Kate mu podá ruku a hovorí: "Veľmi rada ťa spoznávam." Ohromený nadšenec vlakov odpovie: "Ahoj" a následne podá ruku Wiliamovi so slovami: "Ehm, veľmi rád ťa spoznávam. Dúfam, že sa ti páči Elizabeth Line." Všetko zaznamenala GoPro kamera pripevnená na Bourgeoisovej hlave.

Video zaznamenalo už viac ako šesť miliónov zhliadnutí. Užívateľov video pobavilo, pričom niektorí žartovali, že by ho pre túto interakciu mali v budúcnosti povýšiť na rytiera. Iní zas špekulovali, či video náhodou nezvniklo za účelom PR kráľovskej rodiny. A boli aj takí, ktorí kritizovali jeho autora za to, že sa verejne nevyjadril ku štrajku za vyššie platy železničných pracovníkov v Spojenom kráľovstve.

Viac o téme: VlakPrinc WilliamKate MiddletonWilliam a Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu